Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011


ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 15-02-2011
 

Κατάσταση στίβου: Κανονικός
Ελλανοδίκες της ημέρας:  
α) Χ. ΜΕΛΙΣΣΑΚΗΣ β) Π. ΣΠΑΣΣΩΦ γ) Κ. ΤΖΑΜΑΡΑΣ



ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 55 (1η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Λόγω δικαιολογημένης απουσίας του προπονητή Ι. Μυκονιάτη οι ίπποι προπόνησής του διαγωνίζονται με ευθύνη του ιδίου και μέριμνα του αρχισταβλίτη Εμμ. Μυκονιάτη.
-Επιβάλλεται πρόστιμο πενήντα ευρώ (€50) στον προπονητή Ι. Μυκονιάτη διότι ο αναβάτης του ίππου του ΚΡΕΩΝ δεν έφερε τα δηλωθέντα χρώματα πηληκίου.
-Οι ίπποι ΑΪ ΑΪ ΚΑΠΤΑΙΝ και ΚΡΕΩΝ ξεκίνησαν με αναπήδημα.
-Ο ίππος ΜΙΚΡΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ξεκίνησε διστακτικά.
-Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης ο ίππος ΜΟΡΣΙΜΟΣ κινήθηκε στην εξωτερική.
-Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης οι ίπποι ΤΖΕΣΣ ΤΖΕΪΜΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ συνέκλιναν και δυσχέραναν την ανάπτυξη του ίππου ΑΪ ΑΪ ΚΑΠΤΑΙΝ που είχε ξεκινήσει με αναπήδημα. Γίνεται σύσταση στους αναβάτες Δημητσάνη και Λαζαρίδη που ίππευαν τους ίππους ΤΖΕΣΣ ΤΖΕΪΜΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΡΩΤΑΣ αντίστοιχα, να είναι πιο προσεκτικοί στις εκκινήσεις τους.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 56 (2η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Οι ίπποι ΠΕΚΟΒΙΤΣ και ΓΚΡΗΚ ΤΣΑΝΣ διεγράφησαν.
-Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης ο ίππος ΧΑΡΝΤ ΜΠΟΛ σκόνταψε.
-Η ένσταση που υπέβαλε ο προπονητής Αλ. Γιατράς του ίππου ΧΑΡΝΤ ΜΠΟΛ που τερμάτισε 2ος, κατά του ίππου ΒΙΤΤΟΡΙΟ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛ που τερμάτισε 1ος, επικαλούμενος παρενόχληση στα τελευταία μέτρα της διαδρομής δεν έγινε δεκτή διότι, η ελαφρά επαφή των δύο ανωτέρω ίππων προήλθε από την αμοιβαία σύγκλισή τους. Το παράβολο επιστρέφεται. Γίνεται αυστηρή παρατήρηση στον αναβάτη Εντιόν που ίππευε τον ίππο ΧΑΡΝΤ ΜΠΟΛ, για την υπερβολική αντίδρασή του μετά την επαφή των δύο ίππων.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 57 (3η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Λίγο πριν δοθεί η εκκίνηση οι ίπποι ΑΣΤΕΡΛΙΝΗ και ΝΤΕΜΠΟΡΑ παραβίασαν την πόρτα του μηχανήματος και επανατοποθετήθηκαν σύντομα.
-Ο ίππος ΚΟΦΗ ΚΛΑΜΠ ξεκίνησε με καθυστέρηση.
-Ο ίππος ΚΕΛΕΪΦ ΜΠΙΟΝ ΜΠΙΛΗΦ ξεκίνησε με διπλό αναπήδημα. Γίνεται σύσταση στην μαθητευόμενη αναβάτιδα Καντιώ που ίππευε τον ανωτέρω ίππο, να είναι πιο προσεκτική στην τήρηση της γραμμής της στα πρώτα μέτρα της διαδρομής.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 58 (4η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Λόγω δικαιολογημένης απουσίας του προπονητή Π. Καστρινού ο ίππος ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ διαγωνίσθηκε με ευθύνη του ιδίου και μέριμνα του προπονητή Α. Πολυκανδρίτη.
-Λίγο πριν δοθεί η εκκίνηση ο ίππος ΦΟΞΤΡΟΤ ΦΟΞΤΡΟΤ παραβίασε την πόρτα του μηχανήματος, ανέτρεψε τον αναβάτη του, διέτρεξε μεγάλη απόσταση του στίβου και διεγράφη με απόφαση των Ελλανοδικών. Από τον ανωτέρω ίππο αφαιρείται από τον Αφέτη το «ΕΧΕΙΝ ΚΑΛΩΣ». Προϋπόθεση για να επαναχορηγηθεί το «ΕΧΕΙΝ ΚΑΛΩΣ» είναι ο ίππος να εκπαιδευτεί εκ νέου στο μηχάνημα εκκίνησης.
-Ο ίππος ΡΥΘΜΙΚ ΣΤΑΡ ανετράπη μέσα στο μηχάνημα εκκίνησης, στη συνέχεια εξετάσθηκε από τους κτηνίατρους και κρίθηκε ικανός να διαγωνισθεί. Λόγω των ανωτέρω συμβάντων η εκκίνηση της ιπποδρομίας καθυστέρησε 15΄.
-Οι ίπποι ΤΙΤΑΝ ΓΟΥΕΪ και ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ ξεκίνησαν με μικρή καθυστέρηση.
-Οι ίπποι ΚΛΕΜ ΤΖΟΥΝΙΟΡ και ΛΑΕΡΤΗΣ ξεκίνησαν διστακτικά.
-Γίνεται σύσταση στον αναβάτη Τσεργά που ίππευε τον ίππο ΠΛΟΥΣΙΟΣ να καταβάλλει προσπάθεια να τηρεί την γραμμή του στην αρχή της διαδρομής.
-Ο ίππος ΝΤΕΜΠΟΡΑ που διαγωνίσθηκε στην 3η ιπποδρομία εστάλη προς κτηνιατρική εξέταση όπου μετά από ενδοσκόπηση διαπιστώθηκε πνευμονορραγία (αίμα στην τραχεία). Αποχή ένας (1) μήνας. Κτην: Ζαφείρης, Βελιανίτη.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 59 (5η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Ο ίππος ΑΝΤΖΕΛΟ εστάλη προς κτηνιατρική εξέταση.
-Για τεχνικούς λόγους ελήφθησαν ούρα από τον ίππο ΡΙΠΠΕΡ.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 60 (6η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Ο ίππος ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ διεγράφη επειδή δεν βρέθηκε άλλος αναβάτης να αντικαταστήσει τον αναβάτη Γ. Μερσινιά που τραυματίσθηκε στην 5η ιπποδρομία.
-Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης οι ίπποι ΚΕΡΒΕΡΟΣ και ΟΞΙΝΟΣ συνέκλιναν, ήλθαν σε αλλεπάλληλες επαφές και δυσχέραναν την ανάπτυξη του ίππου ΙΝΚ που αναπτυσσόταν ανάμεσά τους.
-Ο ίππος ΒΟΥΝΙΣΙΟΣ ξεκίνησε «άτσαλα».
-Στο ύψος των 300μ. περίπου ο ίππος ΙΝΚ υπό την χρήση δεξιού μαστιγίου από τον αναβάτη του, κινήθηκε στην εξωτερική και δυσχέρανε την ανάπτυξη του ίππου ΞΕΝΑΡΧΟΣ που ανέκοψε. Για τα ανωτέρω τιμωρείται με αποκλεισμό μίας (1) ιπποδρομιακής ημέρας ο αναβάτης Νικολαϊδης που ίππευε τον ίππο ΙΝΚ, διότι καθυστέρησε να επαναφέρει τον ίππο του στην γραμμή του.
-Στον ίππο ΑΝΤΖΕΛΟ που διαγωνίσθηκε στην 5η ιπποδρομία και παρέμενε υπό κτηνιατρική παρακολούθηση, μετά από ενδοσκόπηση διαπιστώθηκε πνευμονορραγία (αίμα στην τραχεία). Αποχή ένας (1) μήνας. Κτην: Αντωνίου, Φυριππή.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 61 (7η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Λόγω δικαιολογημένης απουσίας του προπονητή Χ. Χαραλάμπους ο ίππος ΓΟΥΩΤΕΡ ΧΕΝ διαγωνίσθηκε με ευθύνη του ιδίου και μέριμνα της προπονήτριας Αγγ. Αμίτση.
-Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης ο ίππος ΑΛΙΝΓΚΙ κινήθηκε στην εξωτερική και επέπεσε στον εξωτερικά του αναπτυσσόμενο ίππο ΝΤΑΪΒΕΡΣΙΦΑΪ, ο οποίος με την σειρά του κινήθηκε στην εξωτερική και ήλθε σε επαφή με τον ίππο ΡΙΒΟΛΤΙΝΔΕΝΤΕΖΕΡΤ. Από το γεγονός αυτό δυσχεράνθηκε επίσης η ανάπτυξη των ίππων ΓΟΥΩΤΕΡ ΧΕΝ και ΓΙΑΒΡΙ ΜΟΥ.
-Στους παρακάτω αναβάτες και μαθητευόμενους έγινε αλκοτέστ που απέβη αρνητικό: Χαλιάσος, Δρόσος, Νικολαϊδης, Λαζαρίδης, Καντιώ, Ροδόλφος και Χατζηλάμπρου.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 62 (8η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Σύμφωνα με το άρθρο 49 των Γενικών Διατάξεων πριν την έναρξη των ιπποδρομιών μετά από κλήρωση που διενεργήθηκε από τους Ελλανοδίκες, παραγγέλθηκε έκτακτη ουροληψία από τους ίππους ΚΟΦΗ ΚΛΑΜΠ και ΑΣΤΕΡΛΙΝΗ που κατέλαβαν την 3η και 4η θέση αντίστοιχα, στην 3η ιπποδρομία.
-Τον ίππο ΕΛΕΝΑ ΤΣΗΦ ίππευσε ο αναβάτης Νικολαϊδης αντί του αναβάτη Γ. Μερσινιά.
-Ο ίππο ΔΕ ΧΙΛΑΡΙΣ δυστρόπησε και ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση.
-Ο ίππος ΤΖΕΝΤΑΛΟΛΥ ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση. Η ίππευση του μαθητευόμενου αναβάτη Ροδόλφου εξετάζεται. Καλούνται ο ανωτέρω μαθητευόμενος αναβάτης και ο προπονητής Γ. Καλογρίδης να προσέλθουν στους Ελλανοδίκες την Παρασκευή 18/2/2011. Από τον ανωτέρω ίππο παραγγέλθηκε έκτακτη ουροληψία.
-Κατόπιν δηλώσεως της κτηνιατρικής υπηρεσίας της ΦΕΕ όλοι οι ίπποι των σημερινών ιπποδρομιών έφεραν κανονικά πέταλα, ελέγχθηκαν πριν από κάθε ιπποδρομία και διαπιστώθηκε ότι ήταν αυτοί που αναφέρονται στο Επίσημο Πρόγραμμα της Φ.Ε.Ε.
-Μεταζυγίσθηκαν όλοι οι αναβάτες των σημερινών ιπποδρομιών.

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»