Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Πλησιάζει η επάνοδος για τον Calvin Borel


Calvin Borel
Ο γνωστός αναβάτης Calvin Borel αναρρώνει και προετοιμάζεται για να ιππεύσει και πάλι στις ιπποδρομίες (αναμένεται κατά πάσα πιθανότητα να επιστρέψει στις 14 Ιανουαρίου στο ιπποδρόμιο Oaklawn Park) μετά από κάταγμα που είχε υποστεί στη γνάθο.
Ο Borel δέχθηκε λάκτισμα από άλογο συνοδείας μετά από την πτώση του από τον ίππο Aces N Kings στην κούρσα Delta Jackpot Stakes που διεξήχθη στις 20 Νοεμβρίου του περασμένου έτους.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του επί πολλά χρόνια μάνατζέρ του, Jerry Hissam, ο Borel υπέστη κατάγματα και στις δύο πλευρές της γνάθου. Για την ακρίβεια μάλιστα, υπέστη κάταγμα στη δεξιά πλευρά και ρωγμώδες κάταγμα στην αριστερή πλευρά της γνάθου και του τοποθετήθηκαν βίδες. Η αρχική εκτίμηση για την επιστροφή του Borel στην ενεργό δράση ήταν γύρω στις 6 Ιανουαρίου. Πάντως, ο 44χρονος αναβάτης που συνήθως ξεκουράζεται στο μεσοδιάστημα μεταξύ της λήξης του ιπποδρομίου Churchill Downs (στα τέλη Νοεμβρίου) και της έναρξης του ιπποδρομίου Oaklawn στα μέσα Ιανουαρίου έβγαλε τα ράμματα και προετοιμάζεται για να επανέλθει και πάλι στις ιπποδρομίες (πατήστε εδώ για να δείτε τη νίκη του Borel στο 2009 Kentucky Derby με τον ίππο Mine That Bird).

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»