Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Το σχόλιο της ημέρας

Παρότι δεν έχουμε αγωνιστική δράση για όλη την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε – σε ο, τι αφορά στις Ελληνικές ιπποδρομίες – θα ξεκινήσουμε από τα πεπραγμένα μας της προηγούμενης Τρίτης (28-12-2010) για να ολοκληρώσουμε την ανάλυσή της. Στην τελευταία λοιπόν (όπως δυστυχώς εξελίχθηκε) αγωνιστική της χρονιάς υποδείξαμε 5 γκανιάν σε 9 ιπποδρομίες (συγκεκριμένα υποδείξαμε τους ίππους ΑΧΙΛΛΕΑΣ, ΕΤΖΜΠΑΣΤΟΝ, ΜΠΕΡΝΙΣΤ, ΜΠΟΥΓΚΥ ΝΤΕΪΖΥ, ΤΟΜΠΟΓΚΑΝΙΣΤ) με αποδόσεις 3,50 € - 2,83 € - 2,02 € - 2,49 € - 3,75 € και δύο σύνθετα (το 1ο και το 2ο σύνθετο) με αποδόσεις 8,66 € και 4,21 € αντίστοιχα. Στη μία από τις δύο καλύτερες επιλογές μας για την ημέρα είχαμε και πάλι διαγραφή σε βασικό (για το παιχνίδι μας) άλογο, όμως προωθώντας – όπως σας έχουμε ξαναπεί – κατά μία θέση τις υπόλοιπες υποδείξεις μας, δώσαμε το δίδυμο και το φορκάστ, ενώ αν η κούρσα είχε τρίο θα βρίσκαμε το τρίο και το tricast (το δίδυμο ΜΠΟΥΓΚΥ ΝΤΕΪΖΥ Χ ΣΤΙΝΑ ΓΟΥΕΪ απέδωσε 5,03 € και το φορκάστ 7,80 €). Επαναλαμβάνουμε στους αναγνώστες μας που συνεκτιμούν στις επιλογές τους τις υποδείξεις μας, πως οι ίπποι που προτείνουμε στην ανάλυσή μας δίνονται με απόλυτη σειρά προτεραιότητας, ώστε αν προκύψει διαγραφή απλώς προωθήστε τους υπόλοιπους ίππους κατά μία θέση στο παιχνίδι σας. Πάντως γενικά δεν τα πήγαμε καθόλου άσχημα θα λέγαμε, αν συνυπολογίσουμε τις καιρικές συνθήκες και το λασπώδη στίβο που όπως και να το κάνουμε δυσκολεύουν τα πράγματα και επιπλέον την… παράδοση των ημερών που θέλει όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του χρόνου να σημειώνονται περίεργα αποτελέσματα (για του λόγου το αληθές πάντως θα πρέπει να σημειώσουμε πως τις τελευταίες ημέρες δεν είχαμε αγωνιστικά έκτροπα και αυτό καταλογίζεται οπωσδήποτε στα λίγα θετικά που μπορούμε να βρούμε για τον Ελληνικό Ιππόδρομο σήμερα). Κατά τα άλλα, από τις πρώτες ημέρες που ξεκινήσαμε να κάνουμε υποδείξεις στις Ελληνικές ιπποδρομίες φάνηκε πως τα πηγαίνουμε αρκετά καλά και πως τα στατιστικά μας βελτιώνονται με την πάροδο του χρόνου. Βεβαίως, είναι παιχνίδι και πάντα το παιχνίδι είναι απρόβλεπτο, όμως εμείς προσπαθούμε να κάνουμε ο, τι καλύτερο μπορούμε ώστε να σας βοηθήσουμε να κάνετε επιτυχημένες επιλογές!
Στις Γαλλικές ιπποδρομίες, δεν είμαστε καλοί και δε θέλουμε να «ρισκάρουμε» με νούμερα απλώς για να συμπληρώσουμε τη στήλη με τις υποδείξεις. Μέχρι τώρα, είχαμε αποφασίσει να σας προσφέρουμε σε πίνακες τις διακυμάνσεις στο παιχνίδι του γκανιάν που διεξάγεται στη Γαλλία των ίππων που διαγωνίζονται (αρχικές αποδόσεις και πρωινές αποδόσεις). Από σήμερα αποφασίσαμε να προσθέσουμε και τα προγνωστικά της Γαλλικής ιπποδρομιακής ιστοσελίδας Zeturf δίνοντάς σας ενδεχομένως ένα παραπάνω «εργαλείο» στη μελέτη σας. Βεβαίως, η Zeturf προτείνει αρκετούς ίππους, εμείς επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε τις τέσσερις πρώτες τύχες της. Από σήμερα λοιπόν, στη θεματική ενότητα «Οι σημερινές μας προτάσεις» ακριβώς κάτω από τους  - γνωστούς πλέον – πίνακες θα βρίσκετε και τις τέσσερις πρώτες τύχες της Zeturf, με την επισήμανση πως αν διεξαχθούν στο μέλλον διεθνείς ιπποδρομίες που να περιέχονται στο στοιχηματικό μενού του ΟΔΙΕ, επειδή παρακολουθούμε ανελλιπώς ιπποδρομίες από όλον τον κόσμο και έχουμε διαμορφωμένη άποψη για πολλούς από τους κορυφαίους δρόμωνες του πλανήτη, σε τέτοιες περιπτώσεις θα υπάρχουν οι υποδείξεις των «Ιπποδρομιών» για αυτές τις κούρσες με πλήρη ανάλυση, όπως ακριβώς γίνεται και στις Ελληνικές κούρσες. Υπάρχουν και άλλες σκέψεις, όμως επειδή δεν είναι ανακοινώσιμες επί του παρόντος θα αρκεστούμε να σας αναφέρουμε πως θα υπάρξουν και άλλες διαφοροποιήσεις και προσθήκες στο προγνωστικό κομμάτι των «Ιπποδρομιών» αν προστεθούν στις προσφερόμενες ιπποδρομίες του ΟΔΙΕ κούρσες από άλλες χώρες ή/και όταν απελευθερωθεί το Διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα, όπου θα μπορούμε να στοιχηματίζουμε σε ιπποδρομίες από όλον τον κόσμο. Μόλις συμβεί κάτι εκ των δύο, θα επανέλθουμε με νεότερες ανακοινώσεις. Κατά τα άλλα, συνεχίζουμε την προσπάθεια να αναβαθμίσουμε όσο μπορούμε την ποιότητα όλων των παραμέτρων των «Ιπποδρομιών» και ευχόμαστε στη χρονιά που μόλις ξεκίνησε να επιτύχουμε όσα πιο πολλά από αυτά μπορέσουμε!

«Ιπποδρομίες»


Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»