Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Ενδιαφέρουσες κινήσεις που αφορούν στο Διαδικτυακό ιπποδρομιακό στοίχημα


Σημαντική αύξηση πωλήσεων, που ξεπέρασε το 17,00% για το εννεάμηνο και το 33,00% για το τρίτο τρίμηνο, πέτυχε η Intralot, η κερδοφορία της οποίας επηρεάστηκε αρνητικά (κυρίως λόγω της φορολογίας) ενώ η διοίκησή της «βλέπει» αρκετές ευκαιρίες στο προσεχές μέλλον σε Ευρώπη και ΗΠΑ.
Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα τριμήνου ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου κύριος Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, δήλωσε: 
«Σημαντικές επιχειρηματικές εξελίξεις του προηγούμενου τριμήνου αποτέλεσαν τα νέα έργα που ξεκίνησαν σε τρεις Πολιτείες των ΗΠΑ μέσα σε τέσσερις μόλις ημέρες, καθώς και στο Μαρόκο και τη Βραζιλία. Επιπλέον, ο όμιλος αναπτύσσει δίκτυο βιντεολόττο (VLT) στην ιταλική αγορά, μία διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2011. Ακόμα, το πιο πρόσφατο συμβόλαιο στις ΗΠΑ, στην πρωτεύουσα της χώρας, την Washington D.C., ξεκίνησε με επιτυχία την προηγούμενη εβδομάδα. Ο όμιλος έλαβε άδεια για τη διεξαγωγή διαδικτυακού αθλητικού στοιχήματος στη Γαλλία, όπου προγραμματίζουμε να αιτηθούμε και για άδειες διαδικτυακού ιπποδρομιακού στοιχήματος και διαδικτυακού πόκερ».
Είναι ξεκάθαρο από τις δηλώσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου κυρίου Αντωνόπουλου (που δημοσιεύθηκαν χθες στην «Ναυτεμπορική») πως η Intralot προσανατολίζεται (και ήδη προγραμματίζει σύμφωνα με τις δηλώσεις που έγιναν) να κάνει «άνοιγμα» προς την Γαλλική αγορά των ιπποδρομιακών στοιχημάτων. Με άλλα λόγια, η εκτίμηση των στελεχών της Intralot είναι πως στη Γαλλική αγορά υπάρχουν αρκετά περιθώρια κέρδους από το Διαδικτυακό ιπποδρομιακό στοίχημα.
Θα πρέπει και ο ΟΔΙΕ να κινηθεί ταχύτατα ενόψει της επικείμενης αδειοδότησης εταιριών για Διαδικτυακό στοιχηματισμό στη χώρα μας. Με δεδομένο πως και ο ΟΠΑΠ ήδη προετοιμάζεται και ενεργεί προς αυτήν την κατεύθυνση (να αποκτήσει δηλαδή άδεια για στοίχημα στο Διαδίκτυο) και να μπορέσει να «σταθεί» απέναντι στον αμείλικτο ανταγωνισμό μόλις απελευθερωθεί η εγχώρια στοιχηματική αγορά, πρέπει να γίνει από σήμερα σχεδιασμός και προετοιμασία ώστε ο ΟΔΙΕ να λάβει άδεια για Διαδικτυακό ιπποδρομιακό στοίχημα (και μάλιστα νομίζουμε πως πρέπει να επιδιώξει να εισάγει και «ανταλλακτήριο» στοιχημάτων, όπου εκεί υπάρχουν τεράστιοι τζίροι) προτού τον «προλάβουν τα γεγονότα».
Ήδη γίνονται κινήσεις από διάφορες εταιρίες εντός και εκτός συνόρων και όπως αντιλαμβανόμαστε όλοι μας αδράνεια επί του θέματος δεν συγχωρείται. Επίσης, το Οικονομικό Επιτελείο της Κυβέρνησης προσβλέπει σε έσοδα από την αδειοδότηση των εταιριών στοιχηματισμού στο Διαδίκτυο και επειδή το Νομοσχέδιο που θα καθορίζει το πλαίσιο λειτουργίας τους αναμένεται περί τα τέλη του χρόνου (σύμφωνα με εκτιμήσεις) οι εξελίξεις επί του θέματος θα είναι ραγδαίες. Πρέπει λοιπόν ο ΟΔΙΕ να «τρέξει» το θέμα του Διαδικτυακού στοιχήματος ώστε να μπορέσει να μπει δυναμικά στο μέλλον σε μεγαλύτερες και πιο απαιτητικές στοιχηματικές αγορές .

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»