Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Μία ευγενική προσφορά του dangerippo forum και του κυρίου Περικλή Δημητρίου προς τους αναγνώστες των «Ιπποδρομιών»

Περικλής Δημητρίου
Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής της ιπποδρομιακής εκπομπής (μοναδική που υπάρχει σήμερα) που προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 19:00 στον τηλεοπτικό σταθμό HIGH TV, κύριος Περικλής Δημητρίου, μας έκανε την τιμή στο ξεκίνημα των «Ιπποδρομιών» να συμβάλλει και εκείνος στην αρτιότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας μέσω αυτού του ιστοχώρου, κάνοντας μία ευγενική προσφορά προς τους επισκέπτες και αναγνώστες των «Ιπποδρομιών».
Πιο συγκεκριμένα, ο κύριος Δημητρίου μας επέτρεψε την αναμετάδοση της ιπποδρομιακής εκπομπής που παρουσιάζει, κάνοντας ένα ουσιαστικό «δώρο» προς όλους εσάς τους αναγνώστες μας και συγχρόνως δείχνοντας έμπρακτα την στήριξη και την εκτίμησή του στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για την έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση των φιλίππων. Έτσι λοιπόν, από αυτήν κιόλας την εβδομάδα θα μπορείτε να βρίσκετε τα links του βίντεο της εκπομπής τα οποία και θα παραμένουν διαρκώς στην θεματική ενότητα: «Videos - Παρουσιάσεις».
Θα πρέπει τέλος να αναφέρουμε για όσους τυχόν δεν το γνωρίζουν πως ο κύριος Δημητρίου είναι ο διαχειριστής του ιπποδρομιακού forum dangerippo (http://www.dangerippo.gr/) στο οποίο ανταλλάσσονται απόψεις και αναπτύσσονται  θέματα της τρέχουσας ιπποδρομιακής επικαιρότητας.
Αφού τον ευχαριστήσουμε θερμά για τις ευχές και τις συμβουλές του (που τις κρατάμε όλες προσεκτικά), οφείλουμε να τον ευχαριστήσουμε και εκ μέρους των επισκεπτών – αναγνωστών μας.
Οι «Ιπποδρομίες» μόνον αυτό ζήτησαν από την αρχή και μας το δίνετε όλοι απλόχερα: αγάπη και στήριξη.
Σας ευχαριστούμε όλους θερμά!

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»