Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011


 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΕ (18-03-2011)

Προς
Το Δ.Σ της Φ.Ε.Ε
Υπόψη Γενικού Διευθυντή                                 Μαρκόπουλο 18/3/2011
κ. Γεώργιου Κώτσικου                                       Αρ. πρωτ. 1126


Αξιότιμοι κύριοι,
Εξαιτίας της αδυναμίας συμπλήρωσης των εγγραφών που έχει παρατηρηθεί το τελευταίο χρονικό  διάστημα και με δεδομένο το πόσο σημαντικό είναι στη συγκεκριμένη στιγμή η συνεχής ροή ιπποδρομιών, παρακαλούμε να εξετάσετε τις παρακάτω προτάσεις της Ένωσης μας:

 α) Οι ιπποδρομίες με όρους ΒΗΕ και ΒΗ καθώς και οι 3Ν1 και 3Ν1φ. να πραγματοποιούνται με 6 ίππους, ανεξάρτητα απ΄το αν αποτελούν την 6η, 7η κ.λ.π. ιπποδρομία του προγράμματος.

 β) Οι ιπποδρομίες με όρους ΙΕ οι οποίες προκηρύσσονται σε αποστάσεις μεγαλύτερες των 1400μ. (1600μ. 1800μ.) να πραγματοποιούνται με 7 ίππους.

γ) Οι ιπποδρομίες με όρους ΙΕ που προκηρύσσονται για κλάσεις με περιορισμένο αριθμό ίππων (25-30) και συγκεκριμένα (όπως συμβαίνει ήδη με τις 4Γ, 4Δ, 5Γ, 5Δ) για τις κλάσεις  4Ε, 4Εφ. και 6Γ, να πραγματοποιούνται με 7 ίππους.

 Τέλος, λαμβάνοντας υπόψη και την τεράστια μείωση επάθλων που έχει επέλθει τους τελευταίους μήνες και τις ζημίες στις οποίες πλέον υποχρεώνεται η συντριπτική πλειοψηφία των ιδιοκτητών παρακαλούμε να εξετάσετε τη δυνατότητα να ενταχθούν οι παραπάνω περιπτώσεις β και γ στην ίδια κατηγορία με εκείνες – συγκεκριμένα με τις 4Γ, 5Γ, 4Δ, 5Δ – στις οποίες η μείωση επάθλων κατά 10% ξεκινά από τους 6 ίππους εντός στοιχήματος.
Το τελευταίο αυτό αίτημα μας έρχεται σε συμφωνία και με τη διαβεβαίωση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ο.Δ.Ι.Ε  ότι σύντομα θα εφαρμοστεί στοίχημα trio και tricast σε ιπποδρομίες με 6 ίππους και τετραπλό σε ιπποδρομίες με 7 ίππους εντός στοιχήματος.

 Mε τιμή
Για το Δ. Σ της Ε.Ι.Δ.Ι.Ε

  ΒΑΣΟΣ ΟΔΥΣΣΕΩΣ                                      ΜΑΡΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΜΥΤΗΣ
 ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»