Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011


Το σχόλιο της ημέρας

Οι πολύ-αναμενόμενες εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα Αγγλικές ιπποδρομίες εντάσσονται πλέον στο πρόγραμμα του ΟΔΙΕ με βάση την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Οργανισμός την Παρασκευή, σύμφωνα με την οποία η «πρεμιέρα» των Αγγλικών ιπποδρομιών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16-03-2011 με 4 ιπποδρομίες από το Cheltenham.

Το γεγονός αποτελεί οπωσδήποτε μία ευχάριστη εξέλιξη και η κίνηση αυτή αναμένεται να τονώσει κάπως το ενδιαφέρον των φιλίππων, μιας και δεν είναι λίγοι όσοι μέχρι σήμερα στοιχημάτιζαν στις Αγγλικές ιπποδρομίες μέσω του Διαδικτύου. Συνεπώς, η ένταξή τους στο στοιχηματικό μενού του ΟΔΙΕ μάλλον θα προσελκύσει περισσότερο κόσμο και φυσικά θα βοηθήσει μερικώς το στοίχημα, το οποίο έχει φτάσει σε τραγικά επίπεδα (ειδικά στις Γαλλικές ιπποδρομίες). Η δική μας προσέγγιση εκτιμά πως οι Αγγλικές κούρσες θα πραγματοποιούν τζίρους (κατά μέσο όρο) που θα βρίσκονται ποσοτικά κάπου μεταξύ Ελλάδας – Γαλλίας, δηλαδή με τα σημερινά δεδομένα εκτιμούμε ως μέσο όρο τζίρου τις 45 – 50 χιλιάδες € ανά ιπποδρομία στο ξεκίνημα, με τάσεις αυξητικές. Αυτό βεβαίως μέλλει να αποδειχτεί στην πράξη, το σίγουρο είναι πως τα δεδομένα αλλάζουν και πρέπει να προετοιμαστούμε όλοι μας για «να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις»!

Για το λόγο αυτό, σκεφτήκαμε να κινηθούμε σε δύο παράλληλους άξονες για αρχή, μέχρι δηλαδή «να βρούμε το βήμα μας». Έτσι, από την Τρίτη και σε ο, τι αφορά στις Αγγλικές ιπποδρομίες θα δημοσιεύουμε υποδείξεις από sites του εξωτερικού μαζί με τις δικές μας, ενώ για τις κορυφαίες ιπποδρομίες του προγράμματος προσανατολιζόμαστε να δημοσιεύουμε κάτι ανάλογο με τις «επιλογές της ημέρας» που κάνουμε στις Ελληνικές ιπποδρομίες, με εκτενή ανάλυση και προτάσεις για όλα τα είδη στοιχήματος που θα προσφέρονται στην κούρσα. Μελετούμε διάφορα πράγματα, προς το παρόν θα δούμε πώς θα ξεκινήσει το νέο εγχείρημα του ΟΔΙΕ και κατά διαστήματα θα προβαίνουμε στις απαραίτητες «διορθωτικές κινήσεις».

Εν αναμονή λοιπόν για το ξεκίνημα των Αγγλικών ιπποδρομιών την Τετάρτη, ενώ προηγουμένως την Τρίτη έχουμε ένα «πρόγραμμα – υπερπαραγωγή» με 11 (!) κούρσες στο Μαρκόπουλο! Πολλή η αγωνιστική δράση εντός και εκτός συνόρων, πλούσια η ιπποδρομιακή επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα, αρκετά σπουδαία μήτινγκ προσεχώς… Μία από τις πιο «γεμάτες» εποχές για όλους τους φιλίππους!

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»