Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΟΔΙΕ (14-03-2011)

14/3/2011
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Το Δ.Σ. Ο.Δ.Ι.Ε. με την υπ’ αριθμ.3660/20-01-11 απόφασή του ενέκρινε ομόφωνα την διενέργεια Ανοιχτού Δημόσιου Διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για την προμήθεια Πετρελαίου κίνησης.
Το πλήρες κείμενο της περίληψης της προκήρυξης είναι το παρακάτω:

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ
ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ,
 ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ  ΤΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ

1. ΦΟΡΕΑΣ: ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ  A.E. [«Ο.Δ.Ι.Ε.» A.E.] Ιππόδρομος Αθηνών – Μαρκόπουλο Μεσογαίας Αττικής - Θέση Μερέντα]
2. ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Δ.Σ/Ο.Δ.Ι.Ε.: 3660/20-01-2011
3. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: Προμήθεια πετρελαίου Κίνησης, για την κάλυψη των ετησίων αναγκών των πέντε (5) γεννητριών(H/Z) φωτισμού του στίβου και των οχημάτων της ΟΔΙΕ ΑΕ (κατά τους όρους της Διακήρυξης).
4. ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΑΠΑΝΗΣ: εκατό χιλιάδες Ευρώ (100.000,00 €) πλέον Φ.Π.Α.
5. ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ενώσεις τους που ασκούν σχετικό εμπορικό επάγγελμα – επιχείρηση. Οι κοινοπραξίες δεν υποχρεούνται να λάβουν ορισμένη νομική μορφή προκειμένου να υποβάλουν προσφορά αλλά υποχρεούται να πράξει τούτο η τυχόν επιλεγείσα κοινοπραξία  πριν την υπογραφή της σύμβασης.
6. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ: 15 - 4 - 2011, ημέρα  Παρασκευή και ώρα 11.00΄ π.μ.
7. ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ: ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ  A.E. [«Ο.Δ.Ι.Ε.» A.E.] Εγκαταστάσεις Νέου Ιπποδρόμου Αθηνών (Πρωτόκολλο).
8. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ: Προς ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ Α.Ε. (Ο.Δ.Ι.Ε. Α.Ε.) Νέος Ιππόδρομος Αθηνών – Μαρκόπουλο Μεσογαίας Αττικής – θέση «Μερέντα» -  Τ.Κ. 190 03 . Σε περίπτωση αποστολής της προσφοράς, αυτή πρέπει να περιέλθει στον ΟΔΙΕ μέχρι και την προηγουμένη της ημέρας λήξης προθεσμίας υποβολής προσφορών. Προσφορά που δεν έφθασε έγκαιρα, ακόμη και αν ταχυδρομήθηκε έγκαιρα, δεν λαμβάνεται υπόψη. Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει δημόσια, όπως στο αναλυτικό τεύχος Διακήρυξης περιγράφεται.
9. ΓΛΩΣΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ : Όλα τα έγγραφα (προσφορές, δικαιολογητικά κ.λ.π.) θα πρέπει να έχουν συνταχθεί στην ελληνική γλώσσα.
10. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ: Για τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό κάθε προσφορά πρέπει να συνοδεύεται αναγκαία από εγγυητική επιστολή συμμετοχής ποσού τουλάχιστον #5.000,00# ευρώ.
11. ΙΣΧΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ: Οι προσφορές ισχύουν για τρεις (3) μήνες, που προσμετρώνται από την επόμενη της ημέρας διενέργειας του διαγωνισμού.
12. ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ: Χαμηλότερη τιμή (το μεγαλύτερο προσφερόμενο ποσοστό έκπτωσης επί της μέσης προ ΦΠΑ τιμής χονδρικής, όπως αυτή ανακοινώνεται από το Υπουργείο Ανάπτυξης, για την ημέρα της εκάστοτε τμηματικής προμήθειας (παράδοσης), με βάση τα οριζόμενα στο αναλυτικό τεύχος Διακήρυξης.
13. Κατά τα λοιπά ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με βάση τα προβλεπόμενα στο αναλυτικό τεύχος της Διακήρυξης, που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας.
14. Πληροφορίες θα δίνονται από την Υπηρεσία Προμηθειών και Αποθήκης της ΟΔΙΕ ΑΕ, στην παραπάνω διεύθυνση  (τηλ. 22990 81200 - φαξ 22990 81 201 , Προϊσταμένη: Κωνσταντίνα Κωστάκου – e mail: odiefodi@otenet.gr), όπου και θα διανέμεται το τεύχος της Διακήρυξης του Διαγωνισμού, για την πλήρη ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Μαρκόπουλο 11 Μαρτίου 2011
ΓΙΑ ΤΗΝ Ο.Δ.Ι.Ε. Α.Ε.
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΑΧΑΡΗΣ

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»