Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011


ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ (11-03-2011)

14 Μαρτίου 2011
14/3/2011
Συνήλθε σήμερα 11 Μαρτίου 2011  η Επιτροπή Ιπποδρομιών και αφού έλαβε υπόψη τις ενώπιόν της υποβληθείσες αιτήσεις και τα Δελτία Ελλανοδικών της 1/3 και 4/3/2011  εξέτασε τα υφιστάμενα θέματα και πήρε τις κατωτέρω αποφάσεις:

Πρόσκληση για ακρόαση στην συνεδρίαση της Επιτροπής Ιπποδρομιών την Τρίτη 15/3/2011.

- Καλείται ο προπονητής Κος Ν. Καλογερόπουλος καθώς και ο Αρχισταυλίτης του Ζαχίντ Σαλίντ, μετά από αναφορά του Ιπποδρομιάρχη σχετικά με επεισόδιο που έλαβε χώρα στον σταύλο του προπονητή μετά το πέρας των ιπποδρομιών της Τρίτης 1/3/2011.
- Kαλούνται οι ιδιοκτήτες κκ Ε. Σουρίλος και Π. Μιγγίρος, ο προπονητής Κος Ν. Κοσκινάς καθώς και ο υπάλληλος της ΦΕΕ  Κος Φ. Σαμιώτης για παροχή διευκρινήσεων σχετικά με την πρόσφατη αλλαγή ιδιοκτησίας του ίππου ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ(GB).

1. Εγκρίνει τις κατωτέρω ποινές που επέβαλαν οι Ελλανοδίκες στους:
- Μαθ αναβάτη Ι. Ψαραδάκη αποκλεισμό μία (1) ιπποδρομιακή ημέρα διότι με τον ίππο ΡΙΝΑΛΝΤΟΣ ΚΙΝΓΚ της 3ης ιππ/μίας της  1/3/2011, βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης έκλινε στην εσωτερική και συνέχισε να κινείται σ΄αυτήν χωρίς να καταβάλλει προσπάθεια να επαναφέρει τον ίππο του στην γραμμή του.
- Αναβάτη Κων. Μανώλη πρόστιμο (€150) διότι στο ύψος των 450μ. περίπου επέτρεψε στον ίππο του ΝΑΣΕΛ της 5ης ιππ/μίας της 4/3/2011 να κινηθεί στην εξωτερική, με αποτέλεσμα να δυσχερανθεί η ανάπτυξη του εξωτερικά του αναπτυσσόμενου ίππου ΝΤΟΛΛΑΡ ΓΚΕΡΛ.
- Ιδιοκτήτη Κο Αναστ. Πρίτσα πρόστιμο €50 διότι δεν παρείχε ως όφειλε στον αναβάτη του ίππου ΜΙΚΡΗ ΝΑΣΙΑ της 7ης ιππ/μίας της 4/3/2011 τα σωστά χρώματα μπλούζας και πηλικίου και ο ίππος διαγωνίσθηκε με χρώματα λευκά.    
- Προπονητή Γ. Κάσση πρόστιμο €50 διότι ο αναβάτης του ίππου του ΗΩΣ της 7ης ιππ/μίας της 4/3/2011 δεν έφερε τα δηλωθέντα χρώματα πηλικίου.

Οι αποφάσεις της Επιτροπής Ιπποδρομιών υπόκεινται σε έφεση ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου της ΦΕΕ εντός τεσσάρων (4) εργασίμων ημερών από την ημέρα κοινοποιήσεώς τους.
                 
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ
N.KANEΛΛΟΠΟΥΛΟΣ –Κ. ΚΟΝΤΟΣ-Ι.ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»