Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011


Το σχόλιο της ημέρας

ΤΑΚΟΥΝΑΣ
Η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Τρίτης 01-03-2011 χαρακτηρίστηκε από την επικράτηση ενδεδειγμένων ίππων ή ως επί το πλείστον φαβορί, παρότι τα δύο ΣΚΟΡ της ημέρας (ΣΚΟΡ4 και ΣΚΟΡ6) απέδωσαν αρκετά υψηλές αποδόσεις (1.113,52 € και 11.591,87 € αντίστοιχα), γεγονός που κατά τη γνώμη μας οφείλεται κυρίως στην επικράτηση του ΤΑΚΟΥΝΑ, λόγω της ύπαρξης στην ίδια κούρσα του υπερ-φαβορί ΜΠΕΡΝΙΣΤ, ο οποίος δεν κατάφερε να δικαιώσει την προτίμηση του κόσμου. Κατά τα άλλα, ο καιρός ήταν σημαντικά βελτιωμένος, γεγονός που αντανακλάται πάντα στον αγωνιστικό στίβο ο οποίος ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και έτσι η αγωνιστική κύλησε ομαλά, με κάποιες «επισημάνσεις» σε ο, τι αφορά στην επίδοση ορισμένων ίππων (περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στη σημερινή ανάλυση των Ελληνικών ιπποδρομιών της Τρίτης 01-03-2011). Η μεταστροφή των καιρικών συνθηκών ασφαλώς μας προβληματίζει για αύριο, όμως έχουμε καιρό για να παρακολουθήσουμε την κατάσταση της πίστας και να εξάγουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Στο παικτικό σκέλος των προχθεσινών ιπποδρομιών τα πήγαμε αρκετά καλά, με 4 γκανιάν και 3 δευτεριές στις 7 ιπποδρομίες του προγράμματος, ενώ οι «επιλογές της ημέρας» μας δικαίωσαν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Πιο συγκεκριμένα, προτείναμε για σύνθετα και ΣΚΟΡ τους ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ (3,41 €), ΙΝΚ (2,13 €), ΜΑΣΟΥΕΡΤΕ (1,54 €) και ΜΠΙΣΚΟΤΤΙ (1,45 €) ενώ από αυτούς προέκυψαν και δύο σύνθετα, το 1ο σύνθετο (9,42 €) και το 5ο σύνθετο (3,30 €). Στις «επιλογές της ημέρας» είχαμε συμπεριλάβει τις δύο τελευταίες ιπποδρομίες του προγράμματος. Η 6η ιπποδρομία μας δικαίωσε απόλυτα, μιας και προτείναμε το 6ο δίδυμο και το 6ο forecast ΜΠΙΣΚΟΤΤΙ Χ ΞΕΝΗ (8,62 € και 9,82 € αντίστοιχα), το 6ο trio και το 6ο tricast με την ΑΣΤΕΡΛΙΝΗ (6,29 € και 13,60 € αντίστοιχα), το τετραπλό με την ΚΑΜΙΑ (47,17 €), το 5ο σύνθετο με τον ΜΑΣΟΥΕΡΤΕ (3,30 €), το 5ο σύνθετο-δίδυμο και το 5ο σύνθετο-forecast (21,26 € και 55,65 € αντίστοιχα) και το 6ο σύνθετο-δίδυμο (75,10 €). Στην 7η ιπποδρομία χάσαμε το σύνθετο-forecast και το forecast και έτσι περιοριστήκαμε όπως προείπαμε στο 6ο σύνθετο-δίδυμο, στο 6ο δίδυμο ΧΙΛ ΙΝΒΕΪΝΤΕΡ Χ ΜΙΣ ΓΙΟΥ ΝΑΪΤΣ (6,17 €) και στο 6ο trio με τον ΡΙΠΠΕΡ (6,93 €). Επανήλθαμε λοιπόν στις καλές μας επιδόσεις και ελπίζουμε να σταθεροποιηθούμε σε υψηλά επίπεδα επιτυχιών!

Αύριο στο Μαρκόπουλο θα διεξαχθεί πρόγραμμα 8 ιπποδρομιών (με ώρα έναρξης στις 16:00) στο οποίο συμπεριλαμβάνεται η κούρσα του Κυπέλλου Κνωσσού (φοράδες 3 ετών ΒΗ), όπου 6 τριετείς φοράδες θα δώσουν τη μάχη για τη νίκη. Με το βλέμμα στραμμένο στον καιρό λοιπόν, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για αύριο με τις προτάσεις για παιχνίδι και σχόλια για όλα τα θέματα της ιπποδρομιακής καθημερινότητας!

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»