Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Η Ιπποδρομιακή Αρχή εξήγγειλε πακέτο οικονομικής βοήθειας για τους επαγγελματίες που επλήγησαν


Ιπποδρόμιο Callaghan Park
Η Ιπποδρομιακή Αρχή στην Πολιτεία Queensland αποφάσισε να στηρίξει οικονομικά όλους τους επαγγελματίες (προπονητές, αναβάτες και το ιππικό προσωπικό των στάβλων) οι οποίοι επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες στα κεντρικά της Πολιτείας (γεγονότα τα οποία όλοι μας παρακολουθήσαμε επί αρκετές ημέρες στα δελτία ειδήσεων).
Σε ο, τι έχει να κάνει τώρα με τις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις στο Quennsland, με τα περισσότερα από τα ιπποδρόμια στην περιοχή του Rockhampton να εξακολουθούν να βρίσκονται κάτω από τα νερά, η Ιπποδρομιακή Αρχή ανακοίνωσε την επιχορήγηση 1,55 εκατομμυρίων δολαρίων Αυστραλίας για τους μετόχους τους προκειμένου να προβούν σε αποκατάσταση των ζημιών. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε το ιπποδρόμιο Callaghan Park (που είχε επαναλειτουργήσει πριν από ένα έτος μετά από ανακατασκευές που κόστισαν συνολικά περί τα 6 εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας) έκλεισε και πάλι εξαιτίας του υπερχειλισμένου ποταμού Fitzroy, ενώ οι προπονητικές εγκαταστάσεις του (που φιλοξενούσαν μέχρι πρότινος περισσότερους από 200 ίππους) εκτιμάται πως θα παραμείνουν βυθισμένες κάτω από τα νερά τουλάχιστον για δύο εβδομάδες.
Η Ιπποδρομιακή Αρχή του Queensland σκοπεύει επίσης να παράσχει 1 εκατομμύριο δολάρια Αυστραλίας προκειμένου να αποκατασταθούν όλες οι υποδομές (αγωνιστικές και προπονητικές) των ιπποδρομίων της περιοχής Rockhampton καθώς και των υπόλοιπων εγκαταστάσεων των τοπικών ιππικών κέντρων που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Στο πακέτο στήριξης περιλαμβάνεται επίσης και μία εφάπαξ επιχορήγηση προς όλους τους επαγγελματίες των ιπποδρομιών.
Να πούμε τέλος πως σε κάποια από τα ιπποδρόμια που υπάρχει η δυνατότητα να τελούνται ιπποδρομίες προστέθηκαν στο πρόγραμμά τους κάποιες εμβόλιμες συγκεντρώσεις προκειμένου να αναπληρωθούν αυτές που χάθηκαν (και πρόκειται να χαθούν) στο Rockhampton.

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»