Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011


Το σχόλιο της ημέρας

Η προηγούμενη Ελληνική συγκέντρωση έδειξε ότι στο κομμάτι των υποδείξεών μας για τις Ελληνικές ιπποδρομίες «βρίσκουμε το δρόμο μας» και πάλι μετά από την αγωνιστική απραξία ενός περίπου μήνα. Στο διάστημα αυτό πολλά άλλαξαν, κυρίως σε ο, τι αφορά στη φυσική και αγωνιστική κατάσταση των ίππων οι οποίοι (κατά κανόνα) διαγωνίζονται συχνότατα στο Μαρκόπουλο (λόγω και του χαμηλού αριθμού των «μάχιμων» ίππων που σήμερα δεν πρέπει να ξεπερνούν τους 600). Μία τέτοια «αναγκαστική αποχή» λοιπόν είναι σίγουρο πως άλλους τους ωφέλησε και για άλλους λειτούργησε εις βάρος τους. Επίσης, ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που παίζει ιδιαίτερο ρόλο αυτές τις ημέρες είναι η κατάσταση του στίβου που εξακολουθεί να παραμένει λασπώδης, στοιχείο που επηρεάζει καταλυτικά (κατά την εκτίμησή μας) την έκβαση των διαδρομών. Μάλιστα, εμείς θεωρούμε πως σε στεγνό στίβο οι αφίξεις που σημειώνονται ίσως να ήταν και σε σημαντικό βαθμό διαφοροποιημένες!
Σε ο, τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της ημέρας, ασφαλώς ξεχωρίζει η κούρσα του Κυπέλλου Ολυμπίας που απευθύνεται σε φοράδες και θα διεξαχθεί στην απόσταση των 1.800 μέτρων, όπως επίσης «ατραξιόν» της ημέρας αποτελεί και η «επανεμφάνιση του περσινού βασιλιά του Μαρκόπουλου», του ΚΙΝΓΚ ΦΟΙΒΟΥ, ο οποίος κάνει την επανεμφάνισή του μετά από αποχή 7 μηνών. Με αυτές τις δύο ιπποδρομίες αποφασίσαμε να ασχοληθούμε εκτενώς στις επιλογές μας για παιχνίδι σήμερα, σε ένα πρόγραμμα που – από τη σύνθεσή του αλλά και λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που περιγράψαμε στην αρχή – αναμένεται να προσδώσει ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον, εκτός από το θέαμα που πάντοτε προσδοκούμε.
Εμείς ευχόμαστε να συνεχίσουμε τις «καλές εμφανίσεις» μας σε ο, τι αφορά στις υποδείξεις για παιχνίδι, υπενθυμίζοντας πως εξακολουθεί να ισχύει η σύστασή μας για «περιορισμό και αυτοσυγκράτηση» στα ποσά που στοιχηματίζετε, για μέχρι και την επόμενη Παρασκευή. Από κει και πέρα – εκτιμώντας πως τα νέα δεδομένα που θα έχουμε συλλέξει μέχρι τότε θα μας επιτρέψουν να κάνουμε πλέον πιο αντικειμενικές εκτιμήσεις – δίνουμε το «σύνθημα» για «αντεπίθεση» και μπαίνουμε «δυνατά» στο παιχνίδι!

Τέλος, να μην ξεχάσετε – όσοι επιθυμείτε – να συμμετάσχετε στη Διαβούλευση του Νομοσχεδίου για τα τυχερά παιχνίδια (ειδικότερα στα άρθρα που αφορούν στον ΟΔΙΕ) διότι τα χρονικά περιθώρια για κάτι τέτοιο είναι στενά (μέχρι τη Δευτέρα). 

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»