Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011


Το σχόλιο της ημέρας

Την περασμένη Παρασκευή «κάναμε ποδαρικό» στις Ελληνικές ιπποδρομίες για φέτος, μετά από σχεδόν ένα μήνα αγωνιστικής απραξίας. Είχαμε την ετεροχρονισμένη διεξαγωγή του Κυπέλλου Πρωτοχρονιάς, ενώ σήμερα πρόκειται να διεξαχθεί μια άλλη σπουδαία κούρσα, αυτή του Επάθλου Ταχύτητας, η οποία παρουσιάζει και αυτή με τη σειρά της «ιδιομορφία», καθώς θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Ελληνικού Ιπποδρόμου που η συγκεκριμένη ιπποδρομία θα διεξαχθεί στην απόσταση των 1.200 μέτρων, αντί των 1.000 μέτρων που γνωρίζαμε μέχρι τώρα! Ο καινούργιος χρόνος ξεκινά «περίεργα» για τις Ελληνικές ιπποδρομίες (θα προσθέταμε πως το 2011 ξεκίνησε τόσο «περίεργα» όσο «περίεργα» έκλεισε το 2010…) και ευχόμαστε κάποια στιγμή να ομαλοποιηθούν οι καταστάσεις για να επικεντρωθούμε επιτέλους στο αγωνιστικό κομμάτι των ιπποδρομιών.
Σε ο, τι αφορά στο στοιχηματικό σκέλος, η χρονιά δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο (κάτι που πάντως περίπου αναμέναμε, δεδομένου ότι η αγωνιστική απραξία των ίππων «αχρήστευσε» τις σημειώσεις μας). Είναι χαρακτηριστικό πως στις προτάσεις υποδείξαμε μόλις 2 γκανιάν, τις ΜΠΟΥΓΚΥ ΝΤΕΪΖΥ (1,62 €) και ΟΥΑΝ ΣΛΙΚ ΤΣΙΚ (1,77 €). Τουλάχιστον μείναμε με την «παρηγοριά» ότι πιάσαμε το πρώτο γκανιάν της χρονιάς…

Η κατάσταση του στίβου δεν είναι η ιδανικότερη για όλους τους ίππους, η φυσική κατάσταση πολλών από τους διαγωνιζόμενους έχει μεταβληθεί εξαιτίας της διακοπής των ιπποδρομιών και αυτό δυσκολεύει κάπως τις εκτιμήσεις μας. Θα επαναλάβουμε για άλλη μία φορά πως τουλάχιστον για μέχρι και το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας όσοι παίζουμε θα πρέπει να κρατούμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις, περιορίζοντας κάπως το ύψος του ποσού για το παιχνίδι μας ή χρησιμοποιώντας περισσότερες καλύψεις. Από αυτά που είδαμε στην πρώτη ιπποδρομιακή του έτους οι εκπλήξεις αναμένονται (τουλάχιστον για το πρώτο διάστημα) στην ημερήσια διάταξη, ενώ οι αποδόσεις θα θυμίζουν κάτι από… Γαλλία!

Για το λόγο αυτό προτείνουμε κυρίως την ενασχόληση με τα παιχνίδια απλής μορφής (δίδυμο, τρίο, σύνθετο) ως βάση και για τους «κυνηγούς» των μεγάλων αποδόσεων τα υπόλοιπα παιχνίδια. Η προσπάθειά μας φυσικά είναι να προσαρμοστούμε όσο γίνεται γρηγορότερα στα νέα δεδομένα και προς την κατεύθυνση αυτή έχουμε εντείνει τη συλλογή και παρακολούθηση όσων στοιχείων κρίνουμε απαραίτητα για τη διαμόρφωση όσο το δυνατό καλύτερων ιπποδρομιακών εκτιμήσεων.

Σήμερα λοιπόν διεξάγεται το Έπαθλο Ταχύτητας, η άλλοτε «κούρσα της μιας ανάσας» (τώρα έγινε «κούρσα της μιας ανάσας και κάτι» λόγω της αλλαγής στην απόσταση διεξαγωγής της) με την οποία θα ασχοληθούμε εκτενώς στις σημερινές μας προβλέψεις. Ευχόμαστε τουλάχιστον το σημερινό θέαμα να είναι αντάξιο μίας ιπποδρομιακής γιορτής!


«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»