Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Το σχόλιο της ημέρας

Φίλοι αναγνώστες των «Ιπποδρομιών», αγαπητοί φίλιπποι,

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!

Η νέα χρονιά αναμένεται να αποδειχθεί «ορόσημο» για τον Ελληνικό Ιππόδρομο. Μάλιστα επειδή όπως λέει και ο λαός μας «Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται» τα πράγματα δε φαίνονται και τόσο καλά, αν αναλογιστεί κανείς πως χάθηκε η πιο «σίγουρη» ιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς, η πρώτη του χρόνου! Ας είναι, εμείς κρατούμε την αισιοδοξία μας και παλεύουμε με ιδέες, σκέψεις, προτάσεις και στην νέα χρονιά.
Οι «Ιπποδρομίες» ξεκίνησαν μόλις στις 14 Νοεμβρίου το 2010  με την πρώτη τους δημοσίευση. Από τότε – και παρότι πέρασε μόλις λίγος καιρός – μας αγκαλιάσατε και μας στηρίζετε καθημερινά, αυτό δείχνουν τα στατιστικά επισκεψιμότητας του ιστοχώρου! Σας ευχαριστούμε θερμά για αυτό και υποσχόμαστε να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε όσο περνά ο καιρός. Ας μη μας διαφεύγει πως ο αρχικός προγραμματισμός των «Ιπποδρομιών» ήταν να ξεκινήσουν την Πρωτοχρονιά και μάλιστα ακόμα και σήμερα αντιμετωπίζουμε διάφορά τεχνικά προβλήματα που οφείλονται κατά κύριο λόγο στην επίσπευση της έναρξης. Η αγάπη όμως που μας δείχνετε αποτελεί το ισχυρότερο κίνητρο για να πολεμήσουμε και να τα ξεπεράσουμε.
Στη νέα χρονιά προγραμματίζουμε διάφορα πράγματα (δεν είναι ανακοινώσιμα προς το παρόν, διότι είμαστε στο στάδιο της επεξεργασίας των ιδεών και της μελέτης εφαρμογής τους) αλλά να είστε σίγουροι πως θα ενσωματώνουμε διαρκώς στο πέρασμα του χρόνου νέα πράγματα που πιστεύουμε πως θα σας ενθουσιάσουν! Ο στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε διαρκώς και να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις σας και τις επιταγές των καιρών. Με την ευκαιρία να σας ενημερώσω ότι οι πίνακες με τα στατιστικά καθυστέρησαν επίτηδες προκειμένου να «μηδενίσουν» οι πίνακες με την αλλαγή του χρόνου και να ξεκινήσουμε από την επόμενη Δευτέρα με δημοσίευση στατιστικών (σε πρώτη φάση) από την Ελλάδα, τη Γαλλία και την Αγγλία. Υπάρχει η σκέψη να ενσωματώσουμε και άλλους πίνακες, αλλά αυτό είναι κάτι που θα εξετάσουμε στο μέλλον και που σίγουρα θα εξαρτηθεί από τις κινήσεις του ΟΔΙΕ.
Οι ημέρες είναι δύσκολες για όλους τους Έλληνες, είναι ακόμη πιο δύσκολες για τον Ελληνικό Ιππόδρομο. Εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε – σε ο, τι περνά από το χέρι μας τουλάχιστον – προς την κατεύθυνση της ανάκαμψης και της άνθισης των Ελληνικών ιπποδρομιών. Αντίπαλος μας είναι μόνον ο «κακός μας εαυτός»  και με αυτόν είμαστε μόνιμα σε διαμάχη! Ο ρόλος που θέλουμε να παίξουμε (και αυτό μόνο θα επιδιώξουμε) είναι του «θετικού καταλύτη» σε κάθε ιπποδρομιακή «ζύμωση» ώστε το αποτέλεσμα των διεργασιών και των προσπαθειών όλων των ιπποδρομιακών Φορέων να οδηγεί τον Ιππόδρομο σε καλύτερες μέρες! 
Είμαστε μαζί με ο, τι θετικό γίνεται και απέναντι σε κάθε στραβό που διαπιστώνουμε. Προς αυτήν την κατεύθυνση οφείλουμε να υπενθυμίσουμε σε όλους πόσο πολύτιμες είναι για εμάς, το τιμ των «Ιπποδρομιών» οι παρατηρήσεις, οι σκέψεις και οι προτάσεις σας που μπορείτε να διατυπώνετε είτε κάτω από κάθε δημοσιευμένο κείμενο (υπάρχει επιλογή σχολίου κάτω από κάθε θέμα) ή εναλλακτικά αποστέλλοντάς μας ηλεκτρονικό μήνυμα στα e-mails: serafeim.panagiotakis@yahoo.gr, serafeim.panagiotakis@gmail.com. Θα πρέπει να σας πούμε τέλος πως ο μοναδικός λόγος για να μη δημοσιευθεί κάποιο σχόλιο των αναγνωστών μας είναι το υβριστικό του περιεχόμενο.
Αυτά προς το παρόν, ο νέος χρόνος πρέπει να μας βρει όλους «στις επάλξεις» και οι «Ιπποδρομίες» βρίσκονται ήδη εκεί!

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»