Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Επιστολή των «Ιπποδρομιών» προς την Πανελλήνια Ένωση Φιλίππων (ΠΑΝΕΦΙΛ) για το θέμα της γκανιότας στα παιχνίδια του ΟΔΙΕ

Κορυδαλλός, 28-12-2010



Προς: Την Πανελλήνια Ένωση
          Φιλίππων (ΠΑΝΕΦΙΛ)
Κοιν. : Ιπποδρομιακό Τύπο
          Ιπποδρομιακές ιστοσελίδες
Συν.  : Oκτώ (8)



Θέμα: Σχετικά με την γκανιότα των παιχνιδιών του ΟΔΙΕ


Αξιότιμοι κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας παραθέσω σειρά στοιχείων που είδαν προσφάτως το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη διαφοροποίηση της γκανιότας των προσφερόμενων παιχνιδιών του Οργανισμού Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος (ΟΔΙΕ).
Σύμφωνα με δημοσιεύματα της ιπποδρομιακής ιστοσελίδας cosmicway (http://www.cosmicway.net/) στις 06-12-2010 και στις 15-12-2010 υπήρξε πρόσφατα διαφοροποίηση της γκανιότας των προσφερόμενων παιχνιδιών του ΟΔΙΕ χωρίς δημόσια και επίσημη ανακοίνωση προς τους φιλίππους – στοιχηματίες. Θα πρέπει να σημειώσω πως η ιστοσελίδα cosmicway ανήκει στον Γενικό Γραμματέα της ΠΑΝΕΦΙΛ κύριο Νίκο Παπαδάκη, ως εκ τούτου θα έπρεπε λογικά ήδη να γνωρίζατε το θέμα και να είχατε προβεί στις κατάλληλες ενέργειες προάσπισης των συμφερόντων των φιλίππων, ως οφείλετε από το Καταστατικό ίδρυσης του Σωματείου της ΠΑΝΕΦΙΛ (γεγονός που δεν έχει συμβεί πάντως μέχρι σήμερα).
Ακολούθησαν σειρά δημοσιευμάτων του ιπποδρομιακού ιστοχώρου «Ιπποδρομίες» (http://www.ippodromiaka-nea.blogspot.com/) του οποίου τυγχάνω υπεύθυνος λειτουργίας, ενώ παράλληλα υπήρξαν αναφορές για το θέμα και από την ιπποδρομιακή ιστοσελίδα ippodata (http://www.ippodata.com/). Η τελευταία ενέργεια του ιστοχώρου των «Ιπποδρομιών» στην προσπάθεια διερεύνησης του ζητήματος ήταν η επιστολή της 21ης-12-2010 προς τον ΟΔΙΕ, σύμφωνα με την οποία παραθέσαμε πλήθος ερωτήσεων που χρήζουν υπεύθυνης, άμεσης και δημόσιας απάντησης (πράγμα που ζητήσαμε να γίνει μέσω Δελτίου Τύπου) ώστε να ενημερωθούν όλοι οι φίλιπποι που στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες. Έκτοτε δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση από πλευράς Οργανισμού και πλέον το μόνο που μας απομένει είναι να απευθυνθούμε στα θεσμοθετημένα όργανα της Πολιτείας, τα καθ’ ύλην αρμόδια για να εξετάσουν και να αποφανθούν τι ακριβώς συμβαίνει γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση.
Η Πανελλήνια Ένωση Φιλίππων (ΠΑΝΕΦΙΛ) μέχρι στιγμής δεν έχει αντιδράσει και δεν έχει πάρει θέση επί του θέματος. Στην ακραία πιθανότητα να μην έχετε ενημερωθεί σχετικά (πράγμα δύσκολο, αφού μάλιστα ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου σας είναι αυτός που αποκάλυψε το θέμα) σας επισυνάπτω όλα τα δημοσιεύματα μαζί με την αλληλογραφία των «Ιπποδρομιών» ώστε να έχετε στα χέρια όλα τα στοιχεία προκειμένου να διερευνήσετε διεξοδικά την καταγγελία της cosmicway που ενδεχομένως συνιστά «εξαπάτηση καταναλωτών» (αφού οι στοιχηματίες – φίλιπποι δεν έχουν ενημερωθεί από τον ΟΔΙΕ για την διαφοροποίηση στο ποσοστό του επιστρεφόμενου ποσού προς τους παίκτες του ιπποδρομιακού στοιχήματος από την εφαρμογή της νέας γκανιότας μέχρι και σήμερα).
Αναμένοντας με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα της δικής σας αναζήτησης, παρακαλώ θερμά να με ενημερώσετε εγγράφως για την πρόοδο των ερευνών σας, όπως επίσης παρακαλώ να προβείτε παράλληλα σε μία επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Σωματείου της ΠΑΝΕΦΙΛ (http://www.panefil.com/) ώστε να μπορέσουν να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλιπποι και προκειμένου να μπορέσουμε και εμείς (οι «Ιπποδρομίες») να αναδημοσιεύσουμε την ανακοίνωσή σας, ενημερώνοντας και τους δικούς μας αναγνώστες – φιλίππους.
Παραμένω στη διάθεσή σας για κάθε πρόσθετη διευκρίνιση ή απορία.


Με τιμή,

Σεραφείμ Π. Παναγιωτάκης
(υπεύθυνος λειτουργίας ιστοχώρου «Ιπποδρομιών»)




Συνημμένα:
1.           Αντίγραφο (screenshot) με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας cosmicway της 06ης-12-2010
2.          Αντίγραφο (screenshot) με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας cosmicway της 15ης-12-2010
3.          Αντίγραφο (screenshot) της ιπποδρομιακής ιστοσελίδας ippodata με σχετική αναφορά επί του θέματος την 20η-12-2010
4.          Σύνδεσμο που παραπέμπει στο δημοσίευμα του ιστοχώρου «Ιπποδρομίες» της 07ης-12-2010
5.          Σύνδεσμο που παραπέμπει στο δημοσίευμα του ιστοχώρου «Ιπποδρομίες» της 14ης-12-2010
6.          Σύνδεσμο που παραπέμπει στο δημοσίευμα του ιστοχώρου «Ιπποδρομίες» της 15ης-12-2010
7.          Σύνδεσμο που παραπέμπει στην επιστολή του ιστοχώρου «Ιπποδρομίες» προς τον ΟΔΙΕ της 21ης-12-2010
8.          Σύνδεσμο που παραπέμπει στο δημοσίευμα του ιστοχώρου «Ιπποδρομίες» της 27ης-12-2010

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»