Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012

Επιλογές Videos: Διεθνείς Ιπποδρομίες από όλο τον πλανήτηΜία προσφορά των «Ιπποδρομιών» σε όλους τους φίλους αναγνώστες!


Παρακολουθήστε τώρα σε video μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες ιπποδρομιακές αναμετρήσεις που διεξήχθησαν πρόσφατα σε όλο τον κόσμο


Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών»,

Δώδεκα καινούργια videos με Ιπποδρομίες που διεξήχθησαν στα Ιπποδρόμια του εξωτερικού το τελευταίο χρονικό διάστημα προστέθηκαν σήμερα στην θεματική ενότητα: «Ιπποδρομίες από το εξωτερικό (Ευρετήριο Videosγια όλους τους φίλους των «Ιπποδρομιών».

Για όσους επιθυμούν να εντοπίσουν πιο γρήγορα και να παρακολουθήσουν αυτά τα νέα videos, ακολουθεί ο κατάλογος με τις αναμετρήσεις που προστέθηκαν σήμερα μαζί με τους συνδέσμους τους.


Έτσι, λοιπόν, μπορείτε να παρακολουθήσετε σε video τις εξής Ιπποδρομίες (κάντε κλικ στον αντίστοιχο τίτλο):   


- 2012 Racing Post Hurdle (Αγγλία) 

- 2012 Racing Post Arkle Trophy Trial Novices´ Chase (Αγγλία) 


- 2012 Shloer Chase (Αγγλία)

 

- 2012 Neptune Investment Management Novices´ Hurdle (Αγγλία) 
 

Όπως ήδη προαναφέραμε, τα παραπάνω videos ενσωματώθηκαν στην θεματική ενότητα: «Ιπποδρομίες από το εξωτερικό (Ευρετήριο Videosμε τις διεθνείς Ιπποδρομίες του έτους, ενώ μπορείτε επίσης να τις απολαύσετε και στην σελίδα των «Ιπποδρομιών» στο Facebook.


Καλή διασκέδαση!
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»