Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Ανακοίνωση: Σημαντικές αλλαγές στο αρχικό μενού των «Ιπποδρομιών»


Από σήμερα εντάσσεται στο αρχικό μενού η επιλογή «Ιπποδρομίες Live! (ΟΔΙΕ TV)» - Συμπτύχθηκαν οι δύο θεματικές ενότητες με τα videos από τις Ελληνικές και αλλοδαπές Ιπποδρομίες

Παρακολουθήστε τώρα τις Ιπποδρομίες ζωντανά χωρίς να φύγετε καθόλου από τις «Ιπποδρομίες»!



Οι βελτιωτικές παρεμβάσεις συνεχίζονται!

Με αφορμή την επανέναρξη της λειτουργίας του διαδικτυακού καναλιού από τον ΟΔΙΕ (www.odie.tv) οι «Ιπποδρομίες» προέβησαν άμεσα στις απαραίτητες αλλαγές και αναγκαίες μετατροπές προκειμένου να ενσωματωθεί το video player στο μενού επιλογών της ιστοσελίδας.

Έτσι, λοιπόν, από σήμερα το μενού στην αρχική σελίδα των «Ιπποδρομιών» άλλαξε και πλέον περιλαμβάνει την επιλογή: «Ιπποδρομίες Live! (ΟΔΙΕ TV)», όπου κάνοντας κλικ μεταφέρεστε (εντός της σελίδας των «Ιπποδρομιών») στο video player από όπου προβάλλονται οι κούρσες και από τον ΟΔΙΕ! Έτσι, τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε όλες τις αναμετρήσεις, χωρίς να φύγετε ούτε στιγμή από τις «Ιπποδρομίες»!

Για να επιτευχθεί αυτό, ενώσαμε τις – μέχρι πρότινος – διαφορετικές θεματικές ενότητες «Ελληνικές Ιπποδρομίες (Αρχείο Videos)» και «Ιπποδρομίες από το εξωτερικό (Ευρετήριο Videos)» σε μία μεγαλύτερη, με τίτλο: «Videos Ιπποδρομιών». Μέσα σε αυτήν την νέα ενότητα υπάρχουν οι δύο προηγούμενες επιλογές (Ελληνικές Ιπποδρομίες, Αλλοδαπές Ιπποδρομίες) και με κατάλληλη επιλογή προωθήστε στην θεματική υπο-ενότητα που επιλέγετε. Κατά τα άλλα, δεν υπάρχει άλλη διαφορά και ως εκ τούτου δεν υπάρχει καμία δυσκολία, η συγκεκριμένη τροποποίηση κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου να ενταχθεί στο αρχικό μενού το live video player.

Η προσπάθεια για την ποιοτική αναβάθμιση των «Ιπποδρομιών» συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό! Εσείς, μπορείτε τώρα πια να απολαύσετε τις αγαπημένες σας Ιπποδρομίες live μέσα από την ιστοσελίδα των «Ιπποδρομιών»!
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»