Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Απόφαση για απελευθέρωση των τυχερών παιχνιδιών


Μια ακόμα απόφαση υπέρ της απελευθέρωσης τυχερών παιχνιδιών εκδόθηκε από το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΔΕΕ) διαμορφώνοντας αρνητικό κλίμα για τα μονοπώλια στην Ευρώπη.

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δικαίωσε για τρίτη φορά τη Stanleybet για υπόθεση στην Ιταλία, αναγνωρίζοντας ότι το ιταλικό σύστημα αδειοδοτήσεων έκανε διάκριση εναντίον της εταιρείας.

Οι προτάσεις του εισαγγελέα

Υιοθετώντας τις προτάσεις που παρουσιάστηκαν στις 27 Οκτωβρίου του 2011 από το γενικό εισαγγελέα του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης Cruz-Villalon στις συνεκδικαζόμενες υποθέσεις Costa (C-72/10) και Cifone (C-77/10), επιβεβαιώθηκαν οι θέσεις της Stanleybet για την ασυμβατότητα του ιταλικού καθεστώτος, στον offline στοιχηματισμό, με το Ευρωπαϊκό Δίκαιο.

Η ανακοίνωση του δικαστηρίου

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης , δεν συνάδει με το δίκαιο της Ένωσης εθνική ρύθμιση σχετική με τα τυχερά παίγνια η οποία επιβάλλει ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πρακτορείων στοιχημάτων όταν αποβλέπει στην προστασία των εμπορικής φύσεως δικαιωμάτων των ήδη υφιστάμενων επιχειρήσεων. 

Σημ. «Ιπποδρομιών»: Ενώ λοιπόν όλα αυτά συμβαίνουν στην Ευρώπη, την ίδια ακριβώς στιγμή ο ΟΔΙΕ «επιμένει μονότονα» να διατηρεί σε ισχύ τον δικό του εσωτερικό Κανονισμό στον οποίο προβλέπεται ακόμα η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των δικών του πρακορείων!

Πηγή: www.24betgr.com
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»