Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Το σχόλιο της ημέρας


 
Καλημέρα σε όλους τους φίλους των «Ιπποδρομιών»!

Τετάρτη 29-02-2012, τελευταία ημέρα του Φεβρουαρίου και η θεματολογία των «Ιπποδρομιών» έχει ως εξής:

Όπως γίνεται κάθε Τετάρτη, «φιλοξενούμε» το «θέμα της εβδομάδας» – με εξαίρεση πάντως τις τελευταίες εβδομάδες, εξαιτίας των αλλεπάλληλων εκτάκτων γεγονότων που μας ανάγκασαν να αλλάξουμε την συνήθη ροή της θεματολογίας –, που σήμερα ασχολείται με την δημιουργία μίας νέας ιστοσελίδας η οποία έχει ως κεντρικό θέμα της το άλογο και την φροντίδα του.

Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε ένα αφιέρωμα στον σπουδαίο επιβήτορα Royal Academy, ο οποίος «έφυγε» πριν από λίγες ημέρες στα 25 του χρόνια.

Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα, υπάρχουν για όλους εσάς έξι καινούργια videos που προέρχονται αυτή την φορά όλα από την Ευρώπη (και πιο συγκεκριμένα από την Γαλλία). Μπορείτε λοιπόν να παρακολουθήσετε σε video τις εξής αναμετρήσεις (κάντε κλικ στον αντίστοιχο τίτλο για να μεταβείτε άμεσα):







Οι υποδείξεις για τις αλλοδαπές Ιπποδρομίες της Πέμπτης 01-03-2012 θα δημοσιευτούν κάπου προς το απόγευμα, ενώ τέλος, αν προκύψει κάποιο αιφνίδιο ιπποδρομιακό γεγονός, θα ενημερώνεστε άμεσα και διαρκώς με έκτακτα δημοσιεύματα.

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»