Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012


Το σχόλιο της ημέρας


Ανάλυση της νέας σελίδας «Ευρετήριο videos»

Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών»,


Από το βράδυ της Δευτέρας 09-01-2012 εγκαινιάσαμε την νέα διαφοροποιημένη μορφή της σελίδας «Ευρετήριο videos» του ιστοχώρου των «Ιπποδρομιών». Η ενέργεια αυτή ήταν περίπου επιβεβλημένη από τις υπάρχουσες συνθήκες – αφού οι καθημερινές ανάγκες μεγαλώνουν διαρκώς και οι «παιδικές ασθένειες» της ιστοσελίδας μάς προσθέτουν συνεχώς εμπειρία –, ωστόσο έπρεπε να γίνει ταχύτερα από τον αρχικό μας προγραμματισμό, διότι όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από λίγες ημέρες δεχτήκαμε καταγγελίες από ένα Αμερικάνικο κανάλι στο YouTube, με αποτέλεσμα η μεταφόρτωση (κάποιων έστω) videos στο κανάλι μας στο YouTube με τις διεθνείς Ιπποδρομίες να διακοπεί προ του κινδύνου ενός δεύτερου «κλεισίματός» του (το κανάλι θα παραμείνει ανενημέρωτο πλέον έχοντας ουσιαστικά μορφή αρχειοθήκης).


Έτσι, λοιπόν, βρίσκεται ήδη στην διάθεσή σας η νέα διαμορφωμένη σελίδα – ευρετήριο για όλες τις διεθνείς Ιπποδρομίες που διεξάγονται σε όλο τον κόσμο (οι Ελληνικές θα προβάλλονται κανονικά στο κανάλι μας στο YouTube καθώς και στο 1ο video player που βρίσκεται στην σελίδα των «Ιπποδρομιών») και ελπίζουμε η καινούργια «χωροταξική οργάνωση» να σας βοηθήσει ακόμα περισσότερο!


Το νέο στοιχείο που κυριαρχεί στην θεματική ενότητα «Ευρετήριο videos» είναι το γεγονός πως στον χρήστη παρέχεται τώρα πια η δυνατότητα να βρίσκει πιο οργανωμένα, πιο «κωδικοποιημένα» – επιτρέψτε μας την έκφραση – όλα τα νέα videos που μεταφορτώνονται. Στη δική μας σκέψη επικράτησε ο εξής διαχωρισμός:


1. Ταξινόμηση κατά έτος


Τι ποιο λογικό άλλωστε; Θα ήταν αρκετά δύσκολο (ειδικότερα με την πάροδο του χρόνου) για κάποιο νέο επισκέπτη της ιστοσελίδας να εντοπίσει γρήγορα – και το κυριότερο, όσο πιο εύκολα γίνεται – τα videos που τον ενδιαφέρουν, έχοντας συσσωρευμένα σε ένα σημείο όλα τα videos από το ξεκίνημα των «Ιπποδρομιών». Για το λόγο αυτό, τοποθετήσαμε σε μία ενότητα όλα τα videos με ημερομηνία από το 2011 και νωρίτερα, με τον τρόπο που ήταν ήδη γνωστός μέχρι σήμερα (όπου στην κορυφή του πίνακα βρίσκεται η πιο πρόσφατη καταχώρηση video κοκ). Σε ο, τι αφορά στα έτη 2012 και μετέπειτα, σκεφτήκαμε να διαχωρίσουμε σε θεματικές υπο-ενότητες τα videos που θα αναρτώνται εφεξής (κάτι που θα αναλύσουμε αμέσως μετά), πάντως η «λογική» παραμένει ακριβώς η ίδια, δηλαδή στο τέλος του χρόνου θα συγκεντρωθούν μαζί όλες οι υπο-ενότητες σε μία ευρύτερη («Ιπποδρομίες έτους 2012»), έχοντας πάλι φθίνουσα ταξινόμηση με βάση την ημερομηνία καταχώρησης (δηλαδή σε κάθε υπο-ενότητα η πιο πρόσφατη καταχώρηση θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στην κορυφή της).


2. Ταξινόμηση σε υπο-ενότητες


Είναι γνωστό από την κοινή εμπειρία πως κάθε φίλιππος έχει τις δικές του προτιμήσεις σε ο, τι αφορά στην χώρα προέλευσης των Ιπποδρομιών. Έτσι, άλλοι είναι θιασώτες των Αγγλικών και Ιρλανδικών Ιπποδρομιών, άλλοι είναι ένθερμοι υποστηρικτές των Αμερικανικών Ιπποδρομιών κλπ. Σκεφτήκαμε λοιπόν το αυτονόητο: να διαχωρίσουμε τα videos εφεξής ακριβώς με βάση τον τόπο προέλευσής τους. Έτσι, ξεκινώντας από την φετινή χρονιά, ο χρήστης που κάνει κλικ στην επιλογή «Ιπποδρομίες έτους 2012» αμέσως μεταφέρεται σε ένα άλλο μενού, όπου του παρέχονται νέες, πιο εξειδικευμένες επιλογές (οι υπο-ενότητες που αναφέραμε λίγο πριν). Ο επισκέπτης λοιπόν μπορεί να παρακολουθήσει videos από τις εξής περιοχές:


-Αγγλία και Ιρλανδία


-Υπόλοιπη Ευρώπη

-ΗΠΑ

-Υπόλοιπες χώρες του πλανήτη


Νομίζουμε πως αυτός ο διαχωρισμός πρέπει να είναι μάλλον ο πιο εύχρηστος αλλά και περισσότερο «αντιπροσωπευτικός» των δικών σας απαιτήσεων (κρίνοντας και από τα στατιστικά επισκεψιμότητας του ιστοχώρου), ενώ είναι προφανές πως είμαστε «ανοιχτοί» σε οποιαδήποτε δική σας παρατήρηση ή πρόταση, αφού εξάλλου όλες οι προσπάθειές μας έχουν στο επίκεντρο όλους εσάς, τους φιλίππους – φίλους – αναγνώστες των «Ιπποδρομιών»! Για το λόγο αυτό, το e-mail επικοινωνίας με τις «Ιπποδρομίες» (
 ippodromies@yahoo.gr) είναι πάντα στην διάθεσή σας και με χαρά περιμένουμε να ακούσουμε τις ιδέες σας!

Με την σταθερή υπόσχεση πως θα προσπαθούμε συνεχώς – στο μέτρο των δυνάμεών μας – να βελτιώνουμε την ποιότητα και την αισθητική των «Ιπποδρομιών», ευχόμαστε να βρείτε τις αλλαγές που πραγματοποιήσαμε εύχρηστες και να μπορέσετε να απολαύσετε από δω και στο εξής τα videos της αρεσκείας σας με εύκολο και γρήγορο τρόπο!


Καλή διασκέδαση!


«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»