Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011



Μηνύει την κυβέρνηση γιατί τον άφησαν να παίξει!

Μια που λέμε να χαλαρώσουμε λιγάκι αυτές τις ημέρες, ας παρακολουθήσουμε μαζί ένα ευτράπελο που συνέβη στη Γαλλία! Η είδηση είναι πέρα για πέρα αληθινή!

Ένας Γάλλος που δηλώνει εθισμένος στο τζόγο μηνύει την κυβέρνηση της χώρας του που δεν απαγόρευσε την πρόσβαση σε sites όπου παίζεται οnline πόκερ. Ο μηνυτής μάλιστα ζητάει ούτε λίγο, ούτε πολύ 100 χιλιάδες ευρώ για αποζημίωση!

Σύμφωνα με τη γαλλική νομοθεσία, οι παίκτες μπορούν να ζητήσουν από την εξειδικευμένη υπηρεσία να τους απαγορεύσει την πρόσβαση σε online καζίνο και άλλα sites που σχετίζονται με το τζόγο. Ο Γάλλος για τον οποίο συζητάμε, ισχυρίζεται ότι έκανε αυτή την αίτηση την περασμένη χρονιά, αλλά κάπου στη γραφειοκρατική διαδικασία χάθηκαν τα πραγματικά του στοιχεία και εν τέλει η πρόσβαση απαγορεύτηκε σε κάποιον άλλο.

Έτσι, ο ίδιος δεν είχε κανένα πρόβλημα να παίξει σε οποιοδήποτε νόμιμο site τυχερών παιχνιδιών. Συνεχίζει λέγοντας ότι έκανε αυτό ακριβώς –έπαιξε και μάλιστα, έχασε!

Να σας θυμίσουμε ότι το 2010 η Γαλλία θεσμοθέτησε την αγορά των τυχερών παιχνιδιών και έθεσε ως επικεφαλής υπηρεσία την ARJEL. Όλες οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην γαλλική αγορά είναι πλέον υποχρεωμένες να διασταυρώνουν τα στοιχεία των νέων τους παικτών με την ARJEL και να σιγουρεύονται ότι δεν πρόκειται για κάποιον από τους 36 χιλιάδες παίκτες που έχουν ζητήσει να τους απαγορευτεί η πρόσβαση στα τυχερά παιχνίδια.

Πηγή: www.pokerlobby.gr

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»