Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011


Αναβάθμιση για άλλες δύο κούρσες του Breeders' Cup


Άλλες δύο κούρσες του Breeders' Cup αναβαθμίστηκαν σε Ιπποδρομίες Grade 1, κάτι που σημαίνει πως από τις 15 συνολικά διαδρομές που θα διεξαχθούν του χρόνου στο Ιπποδρόμιο Santa Anita οι 13 θα ανήκουν στην κορυφαία κατηγορία!

Πιο συγκεκριμένα, οι Ιπποδρομίες Breeders' Cup Turf Sprint και Breeders' Cup Juvenile Fillies' Turf είναι οι τελευταίες που αναβαθμίστηκαν και συγκαταλέγονται πλέον στις κορυφαίες Grade 1 διαδρομές κι έτσι απέμειναν τελικά μόνον οι Ιπποδρομίες Breeders' Cup Marathon (Grade 2) και Breeders' Cup Juvenile Sprint (χωρίς διαβάθμιση ακόμα – ungraded) να είναι χαμηλότερου επιπέδου. Ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει για την ιπποδρομία Breeders' Cup Juvenile Sprint η οποία έλαβε χώρα για πρώτη φορά το 2011 και συνεπώς θα πρέπει να έχει διεξαχθεί τουλάχιστον δύο χρονιές προκειμένου να διαβαθμιστεί, σύμφωνα με τις ισχύουσες Διατάξεις.

Οι ανακοινώσεις των διαβαθμίσεων τέλος των δύο Ιπποδρομιών αποτελούν τμήμα της ετήσιας αναθεώρησης της Επιτροπής American Graded Stakes Committee.

 «Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»