Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011


Διεκδικήστε ένα ταξίδι για το Παρίσι παίζοντας στις Ελληνικές Ιπποδρομίες της Πρωτοχρονιάς!


ΔΕΛΤΙO ΤΥΠΟΥ

Η ΟΔΙΕ Α.Ε. ανακοινώνει το πρόγραμμα για το ταξίδι στο Παρίσι, το οποίο θα κερδίσει ένας τυχερός φίλιππος που θα στοιχηματίσει στο Πρωτοχρονιάτικο Ιπποδρομιακό Στοίχημα στην 6η Ιπποδρομία με ελάχιστη τιμή δελτίου τα τρία (3) €.

Το πακέτο περιλαμβάνει:

Αεροπορικό εισιτήριο Αθήνα-Παρίσι- Αθήνα

Διαμονή σε ξενοδοχείο τεσσάρων (4) αστέρων

Πρωινό transfers από και προς το αεροδρόμιο καθώς και μία βραδιά στο Lido.

Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί από 15 Ιανουαρίου έως και 25 Μαρτίου 2012 με :

Αναχώρηση ημέρα Παρασκευή

Επιστροφή ημέρα Κυριακή.

Η κλήρωση για την ανάδειξη του τυχερού δελτίου θα διεξαχθεί μετά το πέρας της 6ης Ιπποδρομίας στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας ενώπιον Επιτροπής κληρώσεως μέσω TOTALISATOR και θα ανακοινωθεί με προβολή στις οθόνες των τηλεοράσεων.

Μοναδικό αποδεικτικό μέσο για την παραλαβή των δώρων είναι το δελτίο ιπποδρομιακού στοιχήματος, το οποίο φέρει τον αντίστοιχο σειριακό κωδικό που έχει κληρωθεί.

Αποκλείεται κάθε άλλο μέσο ή διαδικασία παραλαβής. Το δώρο είναι συγκεκριμένο, δεν ανταλλάσσεται με χρήματα και παραλαμβάνεται μόνο με επίδειξη του τυχερού κωδικού στο δελτίο στοιχήματος .

Ο νικητής που θα προκύψει από την κλήρωση υποχρεούται σε χρονικό διάστημα δέκα (10) εργασίμων ημερών από την ημερομηνία της κλήρωσης να εμφανίσει το δελτίο στοιχηματισμού, προκειμένου να παραλάβει το δώρο του (για λεπτομέρειες παραλαβής θα ενημερωθούν από την Υπηρεσία Δημοσίων Σχέσεων της ΟΔΙΕ Α.Ε. στο τηλέφωνο 2299081800 σε εργάσιμες ημέρες και ώρες). Παρεχόμενης απράκτου της ως άνω προθεσμίας, συνάγεται σιωπηρή άρνηση αποδοχής αυτού και το έπαθλο ακυρώνεται .

Ο Οργανισμός Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος Α.Ε. δεν φέρει κάποια ευθύνη για συμμετοχές που δεν κρατήθηκαν τα δελτία Ιπποδρομιακού στοιχήματος και δεν αποδεικνύουν από το δελτίο με τον αντίστοιχο σειριακό κωδικό.

Το ταξίδι είναι για ένα άτομο με συνοδό και ισχύει έως την 25η Μαρτίου 2012.

Γραφείο Τύπου Ο.Δ.Ι.Ε. Α.Ε.


«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»