Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011


Νέα σύνθεση – μετά από αρχαιρεσίες – για το Δ.Σ. του Συνδέσμου Αναβατών

 

Την περασμένη εβδομάδα διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου Αναβατών (ΣΑΔΙΙ) στο Μαρκόπουλο. Έτσι, λοιπόν, μετά από τη διενέργεια μυστικής ψηφοφορίας, προέκυψε τελικά η καινούργια σύνθεσή του, που απαρτίζεται από τους:

Πρόεδρος: Νικόλαος Τσεργάς

Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Λαζαρίδης

Γενικός Γραμματέας: Μιχάλης Τσιριγώτης

Έφορος: Αναστάσιος Χάλαρης

Ταμίας: Μάριος Χριστοφής

Το Δελτίο Τύπου για τις αρχαιρεσίες του Συνδέσμου Αναβατών

Αφού τους ευχηθούμε ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο εξαιρετικά δύσκολο έργο τους, θα πρέπει παράλληλα να επισημάνουμε πως το νέο Δ.Σ. του ΣΑΔΙΙ αναλαμβάνει σε μία κρισιμότατη χρονική στιγμή για τις Ελληνικές Ιπποδρομίες, ίσως τη δυσκολότερη θα μπορούσαμε να πούμε από τη σύσταση και τη λειτουργία του Ελληνικού Ιπποδρόμου, ώστε θεωρούμε αυτονόητη και άκρως επιβεβλημένη την αμέριστη συμπαράσταση του συνόλου των φιλίππων προς τον πολύπαθο κλάδο των αναβατών, ο οποίος έχει δει το εισόδημά του να «εξανεμίζεται» τα τελευταία χρόνια και που – χωρίς υπερβολή – τα μέλη του δίνουν καθημερινό αγώνα για την επιβίωση με άνισους όρους.



Είναι επίσης απολύτως σαφές πως ο ιστοχώρος των «Ιπποδρομιών» βρίσκεται στη διάθεσή τους και πάντα πρόθυμος να φιλοξενήσει και να δημοσιοποιήσει κάθε δράση ή θέση του Συνδέσμου των Αναβατών, παρέχοντάς τους «ελεύθερο βήμα» και ένα «δίαυλο επικοινωνίας» με την ιπποδρομιακή κοινότητα, εφόσον φυσικά το επιθυμούν, ενώ τέλος, ευχόμαστε όσο το δυνατό πιο σύντομα να μπορέσει κάποια στιγμή να τεθεί και πάλι σε λειτουργία η ιστοσελίδα του ΣΑΔΙΙ, η οποία δυστυχώς έχει «κατέβει» εδώ και πολύ καιρό.

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»