Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Γνωριμία με τα παιχνίδια trio – tricast – τετραπλό

Τα παιχνίδια triotricast – τετραπλό επιλέξαμε να τα παρουσιάσουμε μαζί λόγω της ομοιότητάς τους στον τρόπο που παίζονται αλλά και της «φιλοσοφίας» τους.
Στο trio, ο παίκτης καλείται να προβλέψει επιτυχώς τους τρεις πρώτους ίππους μιας ιπποδρομίας, ανεξάρτητα από τη σειρά άφιξή τους. Το trio μοιάζει λοιπόν πάρα πολύ με το παιχνίδι του διδύμου και η διαφορά του είναι πως αντί να προβλέψουμε τους δύο πρώτους (δίδυμο) στο trio πρέπει να προβλέψουμε τους τρεις πρώτους στην άφιξη, χωρίς να μας ενδιαφέρει η ακριβής σειρά που θα τερματίσουν μεταξύ τους.

Στο tricast, ο παίκτης καλείται να προβλέψει επιτυχώς τους τρεις πρώτους ίππους μιας ιπποδρομίας με την ακριβή όμως σειρά άφιξή τους. Το tricast μοιάζει λοιπόν πάρα πολύ με το παιχνίδι του forecast και η διαφορά του είναι πως αντί να προβλέψουμε τους δύο πρώτους (forecast) στο tricast πρέπει να προβλέψουμε τους τρεις πρώτους στην άφιξη με την ακριβή σειρά που θα τερματίσουν.

Στο τετραπλό, τέλος, ο παίκτης καλείται να προβλέψει επιτυχώς τους τέσσερις πρώτους ίππους μιας ιπποδρομίας με την ακριβή σειρά άφιξή τους. Το τετραπλό μοιάζει λοιπόν πάρα πολύ με το παιχνίδι του forecast και του tricast και η διαφορά του είναι πως αντί να προβλέψουμε τους δύο πρώτους (forecast) ή τους τρεις πρώτους (tricast) στο τετραπλό πρέπει να προβλέψουμε τους τέσσερις πρώτους στην άφιξη με την ακριβή σειρά που θα τερματίσουν.

 
Σύμφωνα με τα ισχύοντα σήμερα στον Ελληνικό Ιππόδρομο προκειμένου να διεξαχθεί το παιχνίδι του trio και του tricast θα πρέπει στην ιπποδρομία να συμμετέχουν τουλάχιστον 6 ίπποι (ή 5 ίπποι, αν προκύψει διαγραφή μετά την ανακοίνωση του τριλέπτου της εκκίνησης) ενώ για να διεξαχθεί το τετραπλό θα πρέπει να συμμετάσχουν τουλάχιστον 7 ίπποι (ή 6 ίπποι, αν προκύψει διαγραφή μετά την ανακοίνωση του τριλέπτου της εκκίνησης). 


Σε περίπτωση διαγραφής αφαιρούνται αυτόματα από το παιχνίδι μας όσες στήλες του δελτίου περιέχουν διαγραφέντα ίππο και συμμετέχουν οι υπόλοιπες στήλες κανονικά στο παιχνίδι (με άλλα λόγια, μπορούμε να εισπράξουμε τα χρήματα που αντιστοιχούν στις στήλες με τις διαγραφές και μετά την ιπποδρομία, χωρίς να χρειάζεται να ακυρώνουμε ή να ανταλλάσσουμε το παιχνίδι μας, όπως αναλύσαμε στο παρελθόν σε άλλα είδη στοιχήματος, ενώ οι υπόλοιπες στήλες συμμετέχουν κανονικά στο στοίχημα).

Επίσης να προσθέσουμε πως και τα τρία παιχνίδια (trio, tricast, τετραπλό) μπορούν να παιχτούν με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους:

- Είτε ως απλοί συνδυασμοί
 
- Είτε με σταθερό/ούς ίππο/ους

- Είτε ως «συνδυαστικό παιχνίδι»

- Είτε χρησιμοποιώντας «καθέτους»

Τέλος, τα παιχνίδια αυτά δεν μπορούν να συνδυαστούν σε κανενός είδους παρολί (παίζονται αυτόνομα) και επιπλέον λόγω των αρκετά αυξημένων αποδόσεων που κατά κανόνα αποδίδουν (στο τετραπλό ειδικά σημειώνονται αρκετά συχνά τζακποτ) ενδείκνυνται για όσους «κυνηγούν τα μεγάλα κέρδη»!
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»