Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Το σχόλιο της ημέρας

Φόκλαντ Φλάιερ
Η μεγάλη ποσότητα βροχής που έπεσε τις προηγούμενες ημέρες είχε ως αποτέλεσμα ο στίβος να εμφανιστεί πολύ λασπώδης, ενώ δεν έλειψαν και αρκετές εκπλήξεις σε ο, τι αφορά στο αγωνιστικό (και παικτικό) σκέλος των ιπποδρομιών. Ως αποτέλεσμα αυτών είχαμε το τζακποτ στο ΣΚΟΡ6, όπου το ποσό των 20.712,19 € μεταφέρεται για τις Ελληνικές ιπποδρομίες της Τρίτης 01-03-2011.
Η δική μας «συγκομιδή» προχθές ήταν πολύ «φτωχή», αφού υποδείξαμε μόλις 2 γκανιάν στις 6 ιπποδρομίες, τους ίππους ΦΟΚΛΑΝΤ ΦΛΑΪΕΡ (2,18 €) και ΙΣΣΑ (2,25 €). Στις «επιλογές της ημέρας» και πάλι δεν είχαμε καλή απόδοση, αφού στη μεν 2η ιπποδρομία περιοριστήκαμε απλά στο 2ο trio ΙΛΑΡΙΑ Χ ΤΣΕΛΣΙ ΛΕΪΛΤΙ Χ ΡΟΥΝΤΟΛΦ ΣΜΙΤ (9,47 €), ενώ στην 6η ιπποδρομία παρότι όλοι οι ίπποι που περιείχαμε στην ανάλυσή μας «ήρθαν στο ταμπλό» εν τούτοις δεν ευτυχήσαμε να υποδείξουμε νικηφόρο συνδυασμό, δεδομένου ότι προηγήθηκαν τα αουτσάιντερ της διαδρομής στην άφιξη. Θα πρέπει να προσθέσουμε πάντως πως οι προπονητές κατά τη συνέντευξή τους θα μπορούσαν ίσως να είναι πιο «φειδωλοί» αν δεν έχουν κάτι να πουν (αυτό αναφέρεται στις δηλώσεις του κυρίου Μ. Σκουρτέλη μετά την κούρσα, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο ΟΙΝΕΑΣ στην προχθεσινή του συμμετοχή έτρεχε… σε υποδεέστερο όμιλο έναντι της προηγούμενης νικηφόρου συμμετοχής του). Δε χρειάζονται «φραστικές υπερβολές» αν δεν υπάρχει λόγος, πάντως κατανοούμε πλήρως τη χαρά του νικητή και το προσπερνάμε!

Η ιπποδρομία που ξεχώριζε ήταν ασφαλώς η 4η του προγράμματος (Κύπελλο Απόλλωνος) που διεξήχθη στην απόσταση των 1.800 μέτρων. Ο ΦΟΚΛΑΝΤ ΦΛΑΪΕΡ που κατέκτησε τελικώς τη νίκη και το Κύπελλο έδειξε στην πρώτη του συμμετοχή επί Ελληνικού εδάφους πως πρόκειται για ίππο με αρκετές αγωνιστικές αρετές ο οποίος νίκησε με μεγάλη άνεση και «έδωσε υποσχέσεις» για το μέλλον, περιορίζοντας αρκετά πιο πίσω τους ΣΠΟΡΤΣΜΑΝ, ΜΠΛΑΝΚΟ οι οποίο διακρίθηκαν σε απόσταση από τους υπολοίπους.

 Έπαθλο Απόλλωνος


Κατά τα άλλα, ξεχώρισε το «ξέσπασμα» on camera του κυρίου Γ. Κάση, ο οποίος είναι γνωστός για το ήθος αλλά και για τον ήπιο χαρακτήρα του. Είναι έκδηλο λοιπόν το άγχος και η αγωνία των επαγγελματιών του Μαρκόπουλου για την επόμενη ημέρα ενώ κανείς δεν ξέρει τι θα προκύψει στο αμέσως επόμενο διάστημα. Και αυτό το αναφέρουμε διότι πολύ σύντομα αναμένεται νέα αύξηση της γκανιότας (λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στα αυριανά δημοσιεύματα των «Ιπποδρομιών»), χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμα τι απέγινε τελικά με την «κρυφή αύξηση» που έλαβε χώρα εδώ και αρκετό καιρό, κατά τα φαινόμενα.


Μείνετε στις «Ιπποδρομίες» διότι οι εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες!

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»