Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Αρχίζει το ματς…
Σχολιάζει ο Σεραφείμ Π. Παναγιωτάκης

Αίτημα να δραστηριοποιηθεί στο διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα θα υποβάλει η Sportingbet σύμφωνα με δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου Andrew McIver, όπως μεταδίδει το Dow Jones Newswires. Σε ενημέρωση αναλυτών που πραγματοποίησε η εταιρεία ανέφερε πως Ελλάδα και Ισπανία έχουν ανακοινώσει πως θα προχωρήσουν στη ρύθμιση των αγορών τυχερών παιχνιδιών και θα υποβάλει αίτηση και στις δύο.
 Η είδηση «έπαιξε» τις τελευταίες ώρες και σηματοδοτεί το άνοιγμα της στοιχηματικής αγοράς στην Ελλάδα, σε πρώτη φάση στο Διαδίκτυο, ενώ αναμένεται η εκδίκαση της προσφυγής των τριών ξένων εταιριών στοιχημάτων κατά του μονοπωλίου του ΟΠΑΠ στο επίγειο παιχνίδι, υπόθεση που έχει ήδη διαβιβαστεί για εκδίκαση στο Δικαστήριο Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων (θυμίζουμε πως στην Ελλάδα η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας για την ίδια υπόθεση εξέδωσε απόφαση 21 – 4 με την οποία αμφισβητείται η αποκλειστικότητα του ΟΠΑΠ).

Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε και δυστυχώς – όπως διαφαινόταν – θα βρει τον ΟΔΙΕ εντελώς απροετοίμαστο η «επόμενη ημέρα» στα τυχερά παιχνίδια. Ας μην αμφιβάλλει κανείς πως παράλληλα με τη στοιχηματική αγορά θα απελευθερωθεί (σχεδόν ταυτόχρονα, αφού δε συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος για το αντίθετο) και η ιπποδρομιακή αγορά στη χώρα, ώστε μπορεί οποιοσδήποτε να υποθέσει – χωρίς να διαθέτει ιδιαίτερη φαντασία – τι πρόκειται να συμβεί στον Ελληνικό Ιππόδρομο όταν αποκτήσει (και επίσημα πλέον) ανταγωνιστές, ενώ σήμερα «τρέχει μόνος του και χάνει»…!
Υπάρχει πάντως η πιθανότητα ο ΟΔΙΕ να μην προλάβει καν αυτές τις εξελίξεις (…) δεδομένου ότι «υποτονθορύζεται στάση πληρωμών» στον Οργανισμό το τελευταίο διάστημα, και αν κάτι τέτοιο πράγματι ευσταθεί τότε βρισκόμαστε προ του κλεισίματος του Ιπποδρόμου, τουλάχιστον μέχρι να εξευρεθεί κάποια άλλη φόρμουλα λειτουργίας του.
Όπως και να’ χει το πράγμα πάντως (για να μιλήσουμε λίγο με «ποδοσφαιρικούς όρους») «αρχίζει το ματς και ο ΟΔΙΕ χάνει από τα αποδυτήρια»…

Πηγές: «Ημερησία» 
             «Το Βήμα»
Σεραφείμ Π. Παναγιωτάκης

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»