Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Το σχόλιο της ημέρας

Η εβδομάδα που διανύουμε σηματοδοτεί πάρα πολλά πράγματα που αφορούν στο μέλλον των Ελληνικών ιπποδρομιών. Κατ’ αρχάς, όπως μπορείτε να διαβάσετε και στο σημερινό μας δημοσίευμα με τίτλο: «Υποθέσεις και… Ιππο - θέσεις» τα περιθώρια εξαντλούνται απελπιστικά για τον ΟΔΙΕ και πλέον οι επόμενες ημέρες θα αποβούν εν πολλοίς καθοριστικές για την πορεία του, για να μην πούμε για την εν γένει λειτουργία του.

Πλούσια σε γεγονότα αναμένεται λοιπόν η εβδομάδα και την αρχή κάνουν οι «Ιπποδρομίες» με την επιστολή προς την Ειδική Γραμματεία Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων, με την οποία ζητούμε να ενημερωθούμε τι απέγινε με την υπόθεση της γκανιότας των παιχνιδιών του ΟΔΙΕ, δεδομένου ότι η αναφορά μας έχει ήδη πάρει αριθμό πρωτοκόλλου και διαβιβάστηκε στην Ειδική Γραμματεία προς περαιτέρω διερεύνηση. «Τη σκυτάλη» παίρνει αύριο η ΕΙΔΙΕ, σε μία ομολογουμένως πολύ κρίσιμη Γενική Συνέλευση των μελών της, με βάση την οποία αναμένεται να καθοριστεί η στάση της στις επερχόμενες εξελίξεις και να συζητηθούν πολλά και «καυτά» θέματα. Στις επόμενες ημέρες μάλιστα θα πρέπει – λογικά – να περιμένουμε και την έναρξη της διαβούλευσης από τη ΦΕΕ αναφορικά με το ζήτημα των διανεμόμενων ποσοστών των επαγγελματιών, οπότε και από εκεί θα σημειωθούν οπωσδήποτε νεότερες εξελίξεις, ενώ στις προσεχείς ημέρες (και το αργότερο μέχρι το τέλος Μαρτίου) θα έρθουν στη δημοσιότητα τα οικονομικά στοιχεία του ΟΔΙΕ για το τελευταίο εξάμηνο, με βάση τα οποία θα γίνει η περαιτέρω αξιολόγησή του από το Οικονομικό Επιτελείο. Θα πρέπει να τονίσουμε πάντως πως οι ενδείξεις είναι άκρως ανησυχητικές σε ο, τι αφορά στη συνέχιση της λειτουργίας του Οργανισμού ακόμα και στο εγγύς μέλλον, στοιχεία που μπορείτε να βρείτε στα υπόλοιπα σημερινά δημοσιεύματα των «Ιπποδρομιών».

Στο σημείο αυτό σας ενημερώνουμε πως αναγκαστήκαμε να προβούμε σε μερική τροποποίηση της σημερινής θεματολογίας εξαιτίας της αδυναμίας να λάβουμε το Δελτίο αποτελεσμάτων της Παρασκευής 25-02-2011 και για αυτό αποφασίσαμε την ανάλυση των ιπποδρομιών της Παρασκευής 25-02-2011 να τη μεταθέσουμε για αύριο, μαζί με το Δελτίο αποτελεσμάτων (το οποίο αισιοδοξούμε πως θα περιέλθει στην κατοχή μας σήμερα). Αυτό το αποφασίσαμε με γνώμονα την δική σας πληρέστερη ενημέρωση, ενώ σε κάθε περίπτωση η ανάλυση των ιπποδρομιών της Παρασκευής θα αναρτηθεί αύριο κανονικά, ανεξάρτητα από το αν θα  καταστεί τελικά εφικτή η λήψη του Δελτίου των Ελλανοδικών. Συνεπώς, και αύριο η θεματολογία μας θα είναι πολύ πλούσια και – ελπίζουμε – εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, μιας και θα έχουμε παράλληλα πλήρη αγωνιστική δράση στο Μαρκόπουλο!

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»