Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 22-02-2011

 
Κατάσταση στίβου: Λασπώδης
Ελλανοδίκες της ημέρας:  
α) Χ. ΜΕΛΙΣΣΑΚΗΣ β) Π. ΣΠΑΣΣΩΦ γ) Κ. ΤΖΑΜΑΡΑΣ

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 69 (1η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης ο ίππος ΚΑΚΙΚΟΥΪΝΙ έκλινε στην εξωτερική, ήλθε σε επαφή με τον ίππο ΑΝΣΠΟΤΕΝΤ ΓΟΥΕΪ, ο οποίος με την σειρά του βγαίνοντας κινήθηκε στην εξωτερική και ήλθε σε επαφή με τον ίππο ΓΚΟΥΝΤΕΡΙΑΝ που πίεσε σε αυτήν τον ίππο ΚΗ ΓΟΥΕΣΤ.
-Στον 4ο διασκελισμό ο ίππος ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ έκλινε στην εσωτερική και συνεχίζοντας να κινείται σε αυτήν – χωρίς ο αναβάτης του να καταβάλλει προσπάθεια να επαναφέρει τον ίππο του στην γραμμή του – στο ύψος των 1.100μ. περίπου δυσχέρανε την ανάπτυξη του εσωτερικά του αναπτυσσόμενου ίππου ΑΤΤΕΡΙΝΓΚ ΓΟΥΕΪ ο οποίος ανέκοψε. Για τα ανωτέρω ο αναβάτης Λάος που ίππευε τον ίππο ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ τιμωρείται με αποκλεισμό δύο (2) ιπποδρομιακών ημερών και του επιβάλλεται πρόστιμο εκατό ευρώ (€100).
-Ο ίππος ΓΚΑΛΛΟΠΕΡ ξεκίνησε με καθυστέρηση και κινήθηκε στην εξωτερική.
-Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης ο ίππος ΟΡΑΤΟΣ έκλινε στην εξωτερική και ήλθε σε επαφή με τον ίππο ΔΕΞΙΠΠΟΣ.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 70 (2η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης ο ίππος ΣΙΛΒΕΡ ΤΖΩΡΤΖΙΟ έκλινε στην εξωτερική και ήλθε σε επαφή με τον ίππο ΙΚΑΔΙΟΣ.
-Ο ίππος ΦΑΝΤΗΣ ξεκίνησε διστακτικά.
-Στο ύψος των 950μ. περίπου ο ίππος ΣΤΙΜΟΥΛΟΥΣ ΓΟΥΕΪ που συγκάλπαζε με τους ίππους ΝΤΟΥΜΠΙΤΑΝΤ και ΜΑΓΟΥΑΣΕΜ, ανέκοψε ελαφρά. Λόγω μη επαρκούς τηλεοπτικής κάλυψης στο συγκεκριμένο σημείο δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για το συμβάν.
-Ο ίππος ΣΙΛΒΕΡ ΤΖΩΡΤΖΙΟ ρινορράγησε. Αποχή ένας (1) μήνας. Κτην: Ζαφείρης, Αλειφερόπουλος.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 71 (3η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Ο ίππος ΜΕΪΚ ΙΤ ΜΠΙΓΚ ξεκίνησε διστακτικά.
-Στο ύψος των 100μ. ο αναβάτης Γ. Μερσινιάς που ίππευε τον ίππο ΙΝΣΑΪΝΤ ΤΡΑΚ απώλεσε το μαστίγιό του.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 72 (4η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Επιβάλλεται πρόστιμο πενήντα ευρώ (€50) στον προπονητή Π. Θεολόγου διότι ο αναβάτης του ίππου του ΟΛΝΤ ΑΝΤΑΤΖ δεν έφερε τα δηλωθέντα χρώματα πηληκίου.
-Ο ίππος ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ αρνήθηκε να βγει από το μηχάνημα εκκίνησης μαζί με τους άλλους ίππους, τελικά ξεκίνησε με πολύ μεγάλη καθυστέρηση και ακολούθησε τον όμιλο από απόσταση. Από τον παραπάνω ίππο αφαιρείται από τον Αφέτη το «ΕΧΕΙΝ ΚΑΛΩΣ». Προϋπόθεση για να επαναχορηγηθεί το «ΕΧΕΙΝ ΚΑΛΩΣ» είναι ο ίππος να εκπαιδευτεί εκ νέου στο μηχάνημα εκκίνησης.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 73 (5η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Γίνεται αυστηρή παρατήρηση στην μαθητευόμενη αναβάτιδα Καντιώ διότι από το ύψος των 250μ. κτυπούσε με το χέρι επανειλημμένα στον τράχηλο τον ίππο της ΜΙΣ ΓΙΟΥ ΝΑΪΤΣ, προκειμένου να τον προωθήσει. Επισημαίνεται σε όλους τους μαθητευόμενους αναβάτες ότι παρόμοιες πρακτικές θα ελέγχονται.
-Στους παρακάτω αναβάτες και μαθητευόμενους αναβάτες έγινε αλκοτέστ που απέβη αρνητικό: Τσεργάς, Μπέντεν, Δρόσος, Ε. Μαγκαφάς και Ροδόλφος.

ΑΡΙΘΜ. ΙΠΠΟΔΡ. : 74 (6η)
ΣΥΜΒΑΝΤΑ :
-Σύμφωνα με το άρθρο 49 των Γενικών Διατάξεων πριν την έναρξη των ιπποδρομιών μετά από κλήρωση που διενεργήθηκε από τους Ελλανοδίκες παρουσία του Διευθυντού της ΦΕΕ, παραγγέλθηκε έκτακτη ουροληψία από τον ίππο ΓΚΑΛΛΟΠΕΡ που κατέλαβε την τελευταία θέση στην 1η ιπποδρομία.
-Στον 4ο διασκελισμό ο ίππος ΡΟΝΓΚΓΟΥΕΪΡΑΟΥΝΤ σκόνταψε.
-Ο ίππος ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ ξεκίνησε με καθυστέρηση.
-Ο ίππος ΙΝΒΙΝΣΙΜΠΛ ΜΠΟΜΠΥ ρινορράγησε. Αποχή ένας (1) μήνας. Κτην: Εμίρη, Φυριππή.
-Κατόπιν δηλώσεως της κτηνιατρικής υπηρεσίας της ΦΕΕ όλοι οι ίπποι των σημερινών ιπποδρομιών έφεραν κανονικά πέταλα, ελέγχθηκαν πριν από κάθε ιπποδρομία και διαπιστώθηκε ότι ήταν αυτοί που αναφέρονται στο Επίσημο Πρόγραμμα της Φ.Ε.Ε.
-Μεταζυγίσθηκαν όλοι οι αναβάτες των σημερινών ιπποδρομιών.

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»