Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Επιστολή των «Ιπποδρομιών» προς την ΠΕΠΠΣ 

Κορυδαλλός, 05-02-2011

Προς: Την Ένωση Πρακτόρων
          Προ-ιπποδρομιακού Στοιχήματος
          (ΠΕΠΠΣ)
Κοιν.: Ιπποδρομιακό Τύπο
         Ιπποδρομιακές ιστοσελίδες
Συν.: ένα (1)

Θέμα: Σχετικά με τις αιτήσεις πρακτόρων – μελών της ΠΕΠΠΣ προς τον ΟΠΑΠ

Αξιότιμοι κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνουμε για ένα ζήτημα γνωστό ήδη σε εσάς (το οποίο ήδη χειρίζεστε επί μακρόν) και το οποίο ενδεχομένως να χρειάζεται – και εκ μέρους σας – περαιτέρω διερεύνησης. Πρόκειται για τις αιτήσεις πρακτόρων - μελών της ΠΕΠΠΣ προς τον ΟΠΑΠ προκειμένου να τους δοθεί η σχετική άδεια, θέμα που όπως είναι γνωστό προωθήσατε κατά το παρελθόν εκπροσωπώντας το σύνολό τους και διεκδικώντας για λογαριασμό τους τις επίμαχες άδειες.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ιπποδρομιακού ιστοχώρου «Ιπποδρομίες» (http://ippodromiaka-nea.blogspot.com/) σε κατ’ ιδίαν συζήτηση του υπεύθυνου λειτουργίας του, Σεραφείμ Π. Παναγιωτάκη με υπάλληλο του ΟΠΑΠ διατυπώθηκε κατηγορηματικά η διαβεβαίωση πως κάθε αίτηση που πρωτοκολλείται στον ΟΠΑΠ (και σχετίζεται με αίτημα αδειοδότησης) λαμβάνει απάντηση εντός ενός μήνα από την κατάθεσή της. Ως εκ τούτου, είναι – αν μη τι άλλο – αξιοπερίεργο το γεγονός πως μέχρι σήμερα (και παρότι το ζήτημα προωθήθηκε «θεσμικά» μέσω της ΠΕΠΠΣ) δεν υπάρχει επίσημη και οριστική απάντηση για όλους τους συναδέλφους σας πράκτορες σχετικά με την αίτησή τους.
Η σύσταση που μας έγινε (την οποία και σας μεταφέρουμε) είναι να ενημερώσετε όλα τα μέλη σας των οποίων εκκρεμεί απάντηση επί του θέματος, να απευθυνθούν προς τις υπηρεσίες του ΟΠΑΠ με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης, σημειώνοντας παράλληλα το όνομα του υπαλλήλου που θα τους εξυπηρετήσει. Παρακαλούμε λοιπόν να ενημερώσετε άμεσα τους συναδέλφους σας ώστε να ενεργήσουν τα δέοντα για να λάβουν επιτέλους μία απάντηση σε ένα θέμα που τους ταλαιπωρεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Εμείς σε ο, τι μας αφορά, ο, τι στοιχεία συγκεντρώσουμε σχετικά θα τα προσκομίσουμε στον ΟΠΑΠ για περαιτέρω έλεγχο της υπόθεσης. Αναμένουμε πλέον για τις δικές σας ενέργειες και παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε πρόσθετη διευκρίνιση ή απορία σας.

Με τιμή,
Για τις «Ιπποδρομίες»

Σεραφείμ Π. Παναγιωτάκης
(υπεύθυνος λειτουργίας ιστοχώρου)


Συνημμένα:
1. Δημοσίευμα του ιπποδρομιακού ιστοχώρου «Ιπποδρομίες» της 05ης-02-2011 με τίτλο: «Το σχόλιο της ημέρας».

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»