Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Mέτρα καραντίνας σε δύο στάβλους στο Beulah Park
Επιβεβαιώθηκε τελικά η εμφάνιση του ερπητοϊού των ιπποειδών στο ιπποδρόμιο Beulah Park και έτσι δύο στάβλοι του τέθηκαν σε καραντίνα, ενώ οι Υπηρεσίες της Πολιτείας του Ohio εξέδωσαν εντολή όσοι ίπποι σταβλίζονται στο συγκεκριμένο ιπποδρόμιο να παρακολουθούνται και η θερμοκρασία τους να μετριέται και να καταγράφεται σε καθημερινή βάση. Μάλιστα αρχικά είχε τεθεί σε καραντίνα ένας ακόμα στάβλος του Beulah Park όμως όταν διαπιστώθηκε πως δεν παρουσιάστηκε κάποιο κρούσμα σε αυτόν έληξαν τα μέτρα. Πάντως οι εντολές που δόθηκαν από τις Υπηρεσίες είναι αυστηρές (τα θερμόμετρα θα πρέπει να απολυμαίνονται και να μην χρησιμοποιούνται σε άλλους στάβλους και οι μετρήσεις της θερμοκρασίας όλων των ίππων θα πρέπει να διαβιβάζονται προς τις Ιπποδρομιακές Αρχές του Beulah Park καθημερινά μέχρι το απόγευμα). Όσοι μάλιστα δε συμμορφωθούν προς τις υποδείξεις (δε θερμομετρήσουν τα άλογα ή δεν αναφέρουν τις μετρήσεις προς τις Αρχές) θα λαμβάνουν πρόστιμο 25 δολαρίων ΗΠΑ για κάθε ίππο και σε περίπτωση υποτροπής ή έλλειψης διάθεσης συνεργασίας το πρόστιμο θα διπλασιάζεται. Παράλληλα με τις παραπάνω οδηγίες συστήθηκε η άμεση αναφορά προς τους κτηνιάτρους σε περιπτώσεις που διαπιστωθούν υψηλές θερμοκρασίες των αλόγων.  
Η Ιπποδρομιακή Αρχή της Πολιτείας του Ohio τέλος έδωσε εντολή να μην εξέλθει κανείς ίππος από το ιπποδρόμιο Beulah Park μέχρι να λήξουν τα μέτρα καραντίνας που έχουν επιβληθεί, ενώ αν συμβεί να εισέλθει ίππος στο ιπποδρόμιο επίσης απαγορεύεται η έξοδός του από αυτό μέχρι την οριστική λήξη των μέτρων.

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»