Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Φοράδα έκανε δωρεά τα πέταλά της!

Lisa's Booby Trap
Ο Tim Snyder, ιδιοκτήτης και προπονητής της φοράδας Lisas Booby Trap δώρισε στο Ίδρυμα R.A.C.E. Fund τα μπροστινά της πέταλα (!) τα οποία φορούσε πέρσι το καλοκαίρι (όταν σημείωσε νίκη στο Loudonville Stakes στο ιπποδρόμιο Saratoga) για να βοηθήσει στη συγκέντρωση πόρων για ένα Ίδρυμα που δραστηριοποιείται γύρω από την περίθαλψη των καθαρόαιμων που αποσύρονται από την ενεργό δράση και τη διάσωση (γενικότερα) των ίππων.
Η Πρόεδρος του Ιδρύματος, Marlene Murray εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς τον Snyder και ανέφερε πως όλα τα αντικείμενα που συγκεντρώνονται από το Ίδρυμα και προορίζονται για το σκοπό αυτό θα είναι διαθέσιμα στην on-line δημοπρασία που θα διεξαχθεί στην ερχόμενη άνοιξη.
Η Lisas Booby Trap έγινε – χωρίς υπερβολή – θέμα συζήτησης στη χώρα της μετά από την πρώτη της συμμετοχή στο ιπποδρόμιο Finger Lakes στις 24 Μαΐου του περασμένου έτους όταν «πήρε και τα κουτιά μαζί της» με την εξωπραγματική νίκη της «κεφάλι και τέρμα» με 17 ¾ μήκη διαφορά (!) (πατήστε εδώ για να δείτε την κούρσα). Στη συνέχεια πήρε άλλες δύο νίκες στο ιπποδρόμιο Finger Lakes με συνολική διαφορά 19 μηκών και αμέσως μετά κατάφερε και κέρδισε το Loudonville Stakes στο ιπποδρόμιο Saratoga στο οποίο επιβλήθηκε με 6 μήκη έχοντας στη σέλα της τον Kent Desormeaux (πατήστε εδώ για να δείτε την κούρσα). Η συγκεκριμένη φοράδα είναι τυφλή από το αριστερό της μάτι (!) και μάλιστα τρέχει στις κούρσες με ραιβοκοιλοποδία στο μπροστινό δεξί της πόδι (Σημ. «Ιπποδρομιών»: Δηλαδή αν δεν είχε προβλήματα, με πόσα μήκη διαφορά θα κέρδιζε;). Για το λόγο αυτό τα πέταλά της είναι μοναδικά, καθώς φοράει πίσω πέταλο στο μπροστινό δεξί της πόδι το οποίο πάσχει.

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»