Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011


οι «Ιπποδρομίες» αποκαλύπτουν

Στο χθεσινό μας δημοσίευμα με τίτλο: «Τι είδαμε στην εκπομπή του HIGH TV (2ο μέρος)» εστιάσαμε ιδιαίτερα σε ένα σχόλιο που έκανε ο κύριος Π. Δημητρίου στην τηλεοπτική ιπποδρομιακή εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV και στην (εύλογη) απορία που εξέφρασε γιατί μέχρι σήμερα το Ελληνικό ιπποδρομιακό στοίχημα που αφορά στις Γαλλικές ιπποδρομίες δεν έχει ενσωματωθεί στο ιπποδρομιακό στοίχημα της Γαλλίας. Η εξήγηση που έδωσε (σύμφωνα πάντα με τις απαντήσεις που έλαβε ο ίδιος ερευνώντας την υπόθεση) είναι πως υπάρχουν τεχνικά προβλήματα τα οποία είναι αξεπέραστα.  
Σήμερα λοιπόν θα αποκαλύψουμε πως η Intralot διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία για κάτι τέτοιο.  Ιδού η απόδειξη:

1. Η Εταιρία Στοιχημάτων (θυγατρική της Intralot) πιστοποιήθηκε πρόσφατα με το πρότυπο ISO 9001:2008 και το αντικείμενο της πιστοποίησής της καλύπτει το σχεδιασμό, την οργάνωση, τη λειτουργία, τη διαχείριση κινδύνου, την επιχειρησιακή υποστήριξη, τη συμβουλευτική και την προβολή παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης ή μη απόδοσης που αφορούν σε αθλητικό ή μη αθλητικό στοίχημα, κυνοδρομιακό και ιπποδρομιακό στοίχημα και στοίχημα μέσω εναλλακτικών δικτύων.

2. Η Intralot Interactive (μέλος του ομίλου Intralot) παρουσιάζει τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στην διεθνή έκθεση ICE 2011 (η διεξαγωγή της οποίας ξεκίνησε από χθες και ολοκληρώνεται αύριο) στο Λονδίνο, ενώ έχει δώσει έμφαση στην πλατφόρμα αθλητικού στοιχήματος «ATHLOS». Οι επισκέπτες της έκθεσης μάλιστα θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα iGEM (integrated Gaming Enchanced Management System) της Intralot, το ολοκληρωμένο σύστημα επίβλεψης, ελέγχου και διαχείρισης τερματικών μηχανών.

3. Η Intralot υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την κρατική Λοταρία της Κροατίας, Hrvatska Lutrija d.o.o, σε συνέχεια του αρχικού μονοετούς συμβολαίου που υπέγραψαν τα δύο μέρη τον Απρίλιο του 2009 για την προμήθεια, τη συντήρηση και την υποστήριξη ενός συστήματος διαδικτυακών παιχνιδιών, καθώς και την παροχή τρισδιάστατων διαδικτυακών παιχνιδιών νέας γενιάς. Σύμφωνα με το νέο συμβόλαιο η Intralot, μέσω της θυγατρικής της Intralot Interactive, θα παρέχει ένα πιστοποιημένο λογισμικό για το παιχνίδι ΚΙΝΟ (KENO RNG) το οποίο θα χρησιμοποιηθεί τόσο στο παραδοσιακό παιχνίδι που προσφέρεται στα σημεία πώλησης, όσο και στο διαδίκτυο. Ακόμα η Intralot θα σχεδιάσει και θα εισάγει στην αγορά τρία (3) νέα ηλεκτρονικά ξυστά λαχεία και θα πραγματοποιήσει μερικές βελτιώσεις και αλλαγές στην υφιστάμενη ιστοσελίδα της Λοταρίας (www.lutrija.hr). Τέλος θα παρέχει στη Hrvatska Lutrija d.o.o και άλλες τεχνικές υπηρεσίες, όπως την ενοποίηση με άλλα συστήματα.

4. Η Intralot France (θυγατρική του Ομίλου Intralot) έλαβε άδεια για τη διεξαγωγή διαδικτυακού αθλητικού στοιχήματος από τη γαλλική Ρυθμιστική Αρχή Τυχερών Παιχνιδιών, την ARJEL. Η άδεια έχει διάρκεια 5 έτη με δυνατότητα ανανέωσης. Η Intralot France θα εστιάσει σε ευκαιρίες για διαδικτυακό αθλητικό στοίχημα, αξιοποιώντας τις πρωτοποριακές λύσεις που διαθέτει όσον αφορά στο αθλητικό στοίχημα. Η εταιρεία επίσης στοχεύει να αιτηθεί στην ARJEL για επιπρόσθετες άδειες διαδικτυακού ιπποδρομιακού στοιχήματος και διαδικτυακού πόκερ.

Υπάρχει κάποιος που να πιστεύει πλέον πως η Intralot δε διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία για την ενοποίηση των δύο συστημάτων ιπποδρομιακού στοιχήματος Ελλάδας – Γαλλίας; 

Το ερώτημα που προκύπτει από τα παραπάνω στοιχεία και ζητά επιτακτικά απάντηση, είναι για ποιο λόγο σημειώνεται τόση καθυστέρηση για ένα θέμα που έπρεπε να είχε λυθεί πολύ γρήγορα (λαμβάνοντας υπόψη πως δεν υφίσταται θέμα έλλειψης τεχνογνωσίας); Επειδή στο δημοσίευμα των «Ιπποδρομιών» με τίτλο: «Πληθαίνουν οι μνηστήρες;» πιθανολογείται και η ανάμιξη της Intralot στη διεκδίκηση του Ελληνικού Ιπποδρόμου (στο ενδεχόμενο πώλησής του) μήπως η υπόθεση πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω προκειμένου να εξεταστεί αν υπάρχουν σκοπιμότητες που «φρενάρουν» την είσοδο του Ελληνικού ιπποδρομιακού στοιχήματος στο Γαλλικό κουμπαρά;


Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το πλήρες άρθρο της εφημερίδας «Το Βήμα on-line» (που αναφέρεται στη διεξαγωγή της έκθεσης ICE 2011 και στη συμμετοχή της Intralot Intreactive)
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το πλήρες άρθρο της εφημερίδας «Ημερησία» (το οποίο αναφέρεται επίσης στη διεξαγωγή της έκθεσης ICE 2011 και στη συμμετοχή της Intralot Intreactive)
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το πλήρες άρθρο της εφημερίδας «Ισοτιμία» (που αναφέρεται στην πιστοποίηση της Εταιρίας Στοιχημάτων – θυγατρικής της Intralot – για υπηρεσίες που σχετίζονται με τη διαχείριση και διοργάνωση τυχερών παιχνιδιών)
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το πλήρες άρθρο της εφημερίδας «Καθημερινή» (που αναφέρεται επίσης στην πιστοποίηση της Εταιρίας Στοιχημάτων – θυγατρικής της Intralot – για υπηρεσίες που σχετίζονται με τη διαχείριση και διοργάνωση τυχερών παιχνιδιών)
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το πλήρες άρθρο της εφημερίδας «Ημερησία» (που αναφέρεται στις δραστηριότητες της Intralot France, θυγατρικής της Intralot στο χώρο των τυχερών παιχνιδιών στη Γαλλία)
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το πλήρες άρθρο της εφημερίδας «Ημερησία» (που αναφέρεται στην πρόσφατη συμφωνία της Intralot με την Κρατική Λοταρία της Κροατίας και στις εξειδικευμένες υπηρεσίες που δεσμεύθηκε να παρέχει)

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»