Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Στιγμιότυπα και εντυπώσεις από την ετήσια εκδήλωση της ΠΑΝΕΦΙΛ

(αναδημοσίευση από το ιπποδρομιακό forum cosmic racing)

Έγινε χτες στις 8 μμ στο Metropolitan Hotel η εκδήλωση της ΠΑΝ.Ε.ΦΙΛ. για τα 12ατα γενέθλια της, η οποία συνδυάστηκε με την κοπή της πίτας για το νέο έτος.
Ήταν παρόντες αρκετοί φίλιπποι από την Ελλάδα και από την Κύπρο, εκπρόσωποι του ΟΔΙΕ, των ιδιοκτητών και προπονητών, του πολιτικού κόσμου και δημοσιογράφοι από διάφορα Μ.Μ.Ε.
Από πλευράς ΟΔΙΕ είδαμε τον υπεύθυνο Τύπου κ. Πολίτη.
Από πλευράς ιδιοκτητών-προπονητών τους κ.κ. Παπαδόπουλο (ΕΛ.Σ.Ι.ΙΠ.), Κάρλες, Μαυρόπουλο, Σιγάλα και Σοκολάϊ.
Από πλευράς πολιτικού κόσμου τους κ.κ. Σταύρο Δουβή (ΝΔ), Βασίλη Παϊτέρη (ΝΔ), Φωτεινή Παπαλάμπρου (ΛΑΟΣ). Το παρών έδωσε και ο καθηγητής μεταλλειολογίας κ. Μαρής του πανεπιστημίου του Ανόβερου, γνωστός πρώην πολιτευτής αλλά και παλιός φίλιππος.
Από πλευράς δημοσιογράφων ήταν το High TV που θα μεταδώσει στιγμιότυπα από τη συνάντηση, ο Άρης Σπίνος και ιπποδρομιακοί συντάκτες.
Το τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Κώστας Τσολακάκης, ο "Νέστορας της ιπποδρομιακής δημοσιογραφίας", που τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα από τον πρόεδρο της ΠΑΝ.Ε.ΦΙΛ. κ. Σωτήρη Μεταξά.
Στη διάρκεια των ομιλιών διαβάστηκαν και αρκετά μηνύματα προς την ΠΑΝ.Ε.ΦΙΛ. με ευχές για το σωματείο και για τον καινούριο χρόνο.
Ακούστηκαν μεταξύ άλλων τα μηνύματα της Ντόρας Μπακογιάννη, του ΓΓΑ κ. Μπιτσαξή, του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΔΙΕ κ. Ζαχαρή και του Άδωνι Γεωργιάδη από το ΛΑΟΣ.
Δεν έγιναν ιπποδρομιακές συζητήσεις κατά τη διάρκεια της γιορτής, αφού δεν είχε προηγηθεί η κατάλληλη προετοιμασία αλλά και επειδή δεν ήταν παρόντες όλοι όσοι θα ήθελαν ενδεχομένως να μιλήσουν για τα σημερινά προβλήματα του ιπποδρόμου.
Ωστόσο από αυτούς που πήραν το λόγο και ειδικά από τους κ.κ. Γρηγόρη Κάρλες και Νίκο Παπαδόπουλο καυτηριάστηκε έντονα η τάση απαξίωσης των ιπποδρομιών στην Ελλάδα και έγιναν αναφορές στο τρέχον ζήτημα που απασχολεί τους προπονητές και έχει οδηγήσει στη διακοπή των ιπποδρομιών εδώ και 15 μέρες, λόγω της απεργίας. Ο κ. Πολίτης του ΟΔΙΕ ανταπαντώντας δήλωσε ότι ευελπιστεί σε επίλυση του προβλήματος μέχρι το τέλος της εβδομάδος.

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»