Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Αποσύρει η ΕΙΔΙΕ την εγγύηση για τους αναβάτες!


Ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που θέτει εν αμφιβόλω την συνέχιση των ιπποδρομιών φέρνουν σήμερα στο προσκήνιο οι «Ιπποδρομίες».
Σύμφωνα με την επιστολή της 10ης-12-2010 που απέστειλε η ΕΙΔΙΕ προς τον Σύνδεσμο Αναβατών (ΣΑΔΙ), τους ενημέρωσε πως προτίθεται να παρατείνει μέχρι σήμερα (Τρίτη 14-12-2010) για τελευταία φορά την εγγύηση που είχε καταθέσει και μέχρι του ποσού των 50.000,00 ευρώ για την ασφάλιση των μελών του Συνδέσμου Αναβατών για τυχόν ατυχήματα στις προπονήσεις και στις ιπποδρομίες, προσθέτοντας μάλιστα πως η εγγύηση καλύπτει μόνον ιππεύσεις αλόγων ιδιοκτησίας των μελών της ΕΙΔΙΕ (δείτε στην θεματική ενότητα «Νέα - Ανακοινώσεις» το πλήρες κείμενο της επιστολής).
Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης της εγγύησης από μέρους της ΕΙΔΙΕ γίνεται σε «περίεργη» ιπποδρομιακή χρονική συγκυρία. Η απόφαση αυτή αναμένεται να πυροδοτήσει αντιδράσεις εκ μέρους των αναβατών, με κίνδυνο να δυναμιτιστούν οι όποιες προσπάθειες καταβάλλονται σήμερα με στόχο την ομαλή ροή διεξαγωγής των Ελληνικών ιπποδρομιών. Παραμένει άγνωστο βεβαίως γιατί η ΕΙΔΙΕ δεν παρατείνει μέχρι τέλος του χρόνου την εγγύησή της ώστε να δοθεί οριστική λύση στο θέμα χωρίς να θίγεται καμία πλευρά, λαμβάνοντας υπόψη μάλιστα τις επικείμενες ρυθμίσεις που πρόκειται να εφαρμοστούν προσεχώς και σχετίζονται με την ασφάλιση των αναβατών.
Αναμένουμε φυσικά με ενδιαφέρον τι πρόκειται να πράξουν οι αναβάτες από την Τετάρτη 15-12-2010 που παύει να ισχύει η εγγύηση της ΕΙΔΙΕ. Το σίγουρο είναι πως η επιστολή αυτή «βάζει λάδι στην φωτιά».

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»