Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Οι «Ιπποδρομίες» επανέρχονται δριμύτερες!


Το περασμένο Σάββατο ξεκίνησε προγραμματισμένη τεχνική συντήρηση του ιστοχώρου και αναβάθμιση λογισμικού του εξοπλισμού των «Ιπποδρομιών» και ολοκληρώθηκε νωρίς  το πρωί της Δευτέρας με επιτυχία.
Ζητούμε για άλλη μία φορά την κατανόηση των αναγνωστών μας και υποσχόμαστε πως σε παρόμοια περίπτωση στο μέλλον θα σας ενημερώνουμε πολύ πιο έγκαιρα. Παρόλα αυτά τα στατιστικά της επισκεψιμότητας των «Ιπποδρομιών» για το Σαββατοκύριακο ήταν ιδιαίτερα υψηλά (από τα καλύτερες μετρήσεις που έχουμε παρακολουθήσει μέχρι τώρα για Σαββατοκύριακο) και αυτό μας τονώνει και μας γεμίζει με περισσότερες ευθύνες για ποιοτικότερη ενημέρωση.
Σήμερα, μπαίνουμε πλέον με «φουλ» ρυθμούς στην καθημερινή ύλη μας. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε την θεματική ενότητα «Οι προτάσεις μας» και να δείτε τις υποδείξεις των «Ιπποδρομιών» για τις σημερινές Ελληνικές ιπποδρομίες. Η πρώτη μας απόπειρα την περασμένη Παρασκευή πήγε αρκετά καλά, δεδομένου ότι υποδείξαμε 5 γκανιάν και 2 σύνθετα, ενώ μάλιστα αν κέρδιζε και ο ΤΑΚΟΥΝΑΣ (με τις… μυθικές αποδόσεις που θα έφερνε) σήμερα θα ήμασταν οι «ήρωες του Διαδικτύου», μιας και τον είχαμε προτείνει μόνο του με 1η τύχη σε όσους από τους αναγνώστες μας ασχολούνται με τα ΣΚΟΡ! Ελπίζουμε η συνέχεια να είναι ανάλογη και ακόμα καλύτερη!
Στα θέματα που θα διαβάσετε σήμερα υπάρχουν δημοσιεύματα που αφορούν μόνον στην Ελληνική ιπποδρομιακή επικαιρότητα (περιέχονται και αποκλειστικότητες, προσφορά στους αναγνώστες μας) κι αυτό συμβαίνει για δύο λόγους: ο πρώτος λόγος είναι πως υπήρξε αδυναμία του επιτελείου μας να κάνει ρεπορτάζ των ξένων ιπποδρομιών το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (λόγω της αναβάθμισης που κάναμε) και ο δεύτερος λόγος είναι πως τα εγχώρια θέματα της επικαιρότητας στην εβδομάδα που διανύουμε είναι τόσα πολλά και σημαντικά που αναγκαστικά μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας. Αύριο που δεν διεξάγεται ιπποδρομιακό στοίχημα στην Ελλάδα, θα επανέλθουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς, με σχόλια και ειδήσεις από την χώρα μας, με ρεπορτάζ και videos από ξένες ιπποδρομίες και με ο, τι άλλο προκύψει και είναι άξιον αναφοράς.
Οι «Ιπποδρομίες» (όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και ο τίτλος της δημοσίευσης) επανέρχονται δριμύτερες!
Καλή ανάγνωση και (για τους παίκτες του στοιχήματος) καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»