Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Μέχρι τέλος Μαρτίου οι αλλαγές στις ΔΕΚΟ


Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Ναυτεμπορικής» της Πέμπτης 02-12-2010, ο Υπουργός Οικονομικών κύριος Γιώργος Παπακωνσταντίνου κατά τη συνάντησή του με τριάντα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με τους οποίους συζήτησε την πορεία της οικονομίας και τα δεδομένα του νέου προϋπολογισμού, τόνισε πως οι διαρθρωτικές αλλαγές στις ΔΕΚΟ και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα είναι δεσμευτικές και θα πρέπει να γίνουν οπωσδήποτε μέχρι το τέλος Μαρτίου.
Η δήλωση αυτή δια στόματος του αρμόδιου Υπουργού σηματοδοτεί τις επερχόμενες εξελίξεις που αφορούν στις ΔΕΚΟ (μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται ο ΟΔΙΕ) και αναμένονται ραγδαίες. Το «τελεσίγραφο» που έστειλε το Οικονομικό Επιτελείο με την παραπάνω δήλωση δεν αφήνει και πολλά περιθώρια δράσης (λόγω του μικρού χρονικού διαστήματος που πρέπει να προωθηθούν όλες οι διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις) κι έτσι το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για όλες τις ΔΕΚΟ στο τέλος Μαρτίου, όπου θα εκτιμηθούν τα στοιχεία που θα εμφανίσουν και θα παρθούν όλες οι αποφάσεις για το μέλλον  καθεμιάς. Η εκτίμηση των «Ιπποδρομιών» είναι πως τα στοιχεία που θα παρουσιάσει ο ΟΔΙΕ δύσκολα θα ικανοποιήσουν το Οικονομικό Επιτελείο της Κυβέρνησης.
Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τι ενέργειες πρόκειται να υλοποιήσει ο ΟΔΙΕ για να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα στους πρώτους μήνες του νέου έτους, σε μία χρονιά – ορόσημο τόσο για τον ίδιο τον Οργανισμό όσο και για τις Ελληνικές Ιπποδρομίες γενικότερα. 

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»