Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Αρχίζει σήμερα η προσφορά των «Ιπποδρομιών» προς τους νέους φιλίππους


Φίλοι αναγνώστες των «Ιπποδρομιών»,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της θεματικής ενότητας με τίτλο: «Εισαγωγή στις Ιπποδρομίες», παράλληλα με τη δημοσίευση του πρώτου άρθρου της ενότητας με θέμα: «Ιπποδρομιακή σκέψη και ιπποδρομιακή συνείδηση» που αποτελεί μία προσφορά των «Ιπποδρομιών» προς τους νέους φιλίππους που προσπαθούν να έρθουν σε επαφή για πρώτη φορά με το άλογο και τις ιπποδρομίες. Με την ένταξη της θεματικής ενότητας «Εισαγωγή στις Ιπποδρομίες» έχουμε και την συγχώνευση των θεματικών ενοτήτων «Εργασίες – Μελέτες - …» και «Θέματα γενικού ενδιαφέροντος» σε μία νέα ενότητα με τίτλο: «Ιπποδρομιακά θέματα» (στην νέα ενότητα θα καταχωρηθούν όλες οι μέχρι τώρα δημοσιεύσεις των δύο ενοτήτων που συνενώθηκαν). Να πούμε επίσης σε όλους τους αναγνώστες μας πως οι βελτιώσεις του ιστοχώρου συνεχίζονται, τόσο αισθητικά όσο και σε θέματα υποδομής ώστε προσεχώς να φιλοξενηθούν θέματα αγωνιστικού περιεχομένου. Η προσπάθεια θα είναι διαρκής και μοναδικό στόχο έχει να κάνει τις  «Ιπποδρομίες» έναν πλήρη και αναλυτικό οδηγό για κάθε φίλιππο - αναγνώστη. 
Όλοι εσείς που ασχολείστε ή θέλετε να ασχοληθείτε για πρώτη φορά με τις ιπποδρομίες, να ξέρετε πως στις προθέσεις μας είναι η δημοσίευση ενός θέματος για εσάς τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, με επικρατέστερη ημέρα το Σάββατο. Μην παραλείπετε λοιπόν να αναζητείτε «φρέσκιες» αναρτήσεις κάθε Σαββατοκύριακο!
Το θέμα που θα αναλύσουμε την επόμενη εβδομάδα στην ενότητα «Εισαγωγή στις Ιπποδρομίες» έχει θέμα: «Γκανιάν – το απόλυτο ιπποδρομιακό παιχνίδι», επιχειρώντας μία πρώτη εισαγωγή στον ιπποδρομιακό στοιχηματισμό και κατανοώντας κάποιες από τις ιπποδρομιακές έννοιες και τις ορολογίες που χρησιμοποιούμε στο παιχνίδι μας.
Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται!


«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»