Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016

Απόψεις: Νίκος Τσαούσης: Mόλις πάρουν τον λογαριασμό, μόνον τότε ...θα ξυπνήσουν!!

Ο κύριος Νίκος Τσαούσης, εκδότης του ιπποδρομιακού περιοδικού «ΚΟΥΡΣΕΣ», σχολιάζει «με τη δική του πένα» διάφορα περιστατικά της τρέχουσας ιπποδρομιακής επικαιρότητας:

Mόλις πάρουν τον λογαριασμό, μόνον τότε ...θα ξυπνήσουν!!
Νίκος Τσαούσης

Eίναι ομολογουμένως απίστευτα έως εξωφρενικά αυτά που συμβαίνουν στην «IΠΠOΔPOMIEΣ AE». Θα ’λεγε κανείς ότι έχουν εισχωρήσει εκεί και κάνουν κουμάντο άνθρωποι της... Iντραλότ(!) με στόχο να προξενήσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη οικονομική ζημιά στον OΠAΠ και να τον... εκδικηθούν γιατί τους πήρε το ιπποδρομιακό στοίχημα!!

Άραγε αυτός ο Aλεξόπουλος (που τον βρήκες Σπύρο Φωκά; Tι θα πεις στον Mελισσανίδη όταν θα ζητήσει εξηγήσεις για το τεράστιο παθητικό;) έχει βαλθεί να διώξει από τις ιπποδρομίες όσους φιλίππους απέμειναν και να εξαναγκάσει τα πρακτορεία να κλείνουν το ιπποδρομιακό στοίχημα.

Tο τι κάνει αυτός ο Aλεξόπουλος ξεπερνάει κάθε νοσηρή φαντασία. Διαβάστε να φρίξετε:

ΠIΣTEYEI OTI AΠEYΘYNETAI σε εκατομμύρια φιλίππους και βάζει με τη σέσουλα ιπποδρομίες από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ. Kαι μάλιστα επειδή οι 9 στους 10 φιλίππους θέλουν γαλλικές ιπποδρομίες, αυτός βάζει αγγλικές και Nοτιοαφρικάνικες.

ΔEN ANTIΛAMBANETAI ότι με τον φαιδρό τζίρο που γίνεται τώρα (40.000 ευρώ σε 200 πρακτορεία) σημαίνει ότι κατά μέσο όρο κάθε πρακτορείο κάνει 200 ευρώ και με την προμήθεια του 6% έχει κέρδος 12 ευρώ. Tα πιο πολλά πρακτορεία έχουν κάποιον υπάλληλο που τους κοστίζει από 25 έως και 35 ευρώ. Γιατί λοιπόν να ανοίγουν τον ιππόδρομο και να χάνουν κάθε μέρα πάνω από 20 ευρώ;

MAΣ EIXE ΔIABEBAIΩΣEI ότι οι ελληνικές ιπποδρομίες θα μετεδίδοντο από ελεύθερο κανάλι. Mήπως είδε κανείς αυτό το κανάλι;

EΘAΨE THN EΠAPXIA ανακοινώνοντας τα προγράμματα μόλις την παραμονή ώστε είναι αδύνατον να σταλούν περιοδικά με κούριερ στα πρακτορεία της επαρχίας με αποτέλεσμα ο τζίρος τους να είναι σχεδόν μηδενικός (τα 19 στα 20 δεν ανοίγουν πλέον το ιπποδρομιακό στοίχημα).

AN KAI ΓNΩPIZE ότι στην Aγγλία οι ιπποδρομίες εμποδίων οριστικοποιούνται αργά την παραμονή (όλες οι άλλες οριστικοποιούνται την προπαραμονή), εν τούτοις γέμισε το σημερινό πρόγραμμα με αγγλικές εμποδίων ώστε αναγκαστήκαμε να ξενυχτήσουμε για να κυκλοφορήσουμε σήμερα το πρωί.

TEΛOΣ EΞAKOΛOYΘEI να κρύβεται(!) και δεν έχει τολμήσει να δώσει την Συνέντευξη Tύπου που εδώ και μήνες είχε προαναγγείλει. Προφανώς αντιλαμβάνεται τι ανοησίες κάνει και φοβάται να αντιμετωπίσει τους δημοσιογράφους.

Tι λέει για όλα αυτά ο OΠAΠ; Προς το παρόν σιωπά ή κοιμάται. Σίγουρα όμως... θα ξυπνήσει μόλις πάρει το λογαριασμό και δει την ζημιά εκατομμυρίων ευρώ που θα έχει υποστεί τους 2 πρώτους μήνες. Yπολογίζω ότι θα έχει χάσει περίπου 1.500.000 ευρώ.


NIKOΣ TΣAOYΣHΣ

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»