Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015

Επιλογές TV: Εκπομπή «Ιππόδρομος»


Παρακολουθήστε σε video την ιπποδρομιακή τηλεοπτική εκπομπή του Σαββάτου 5 Δεκεμβρίου 2015 

Η τηλεοπτική εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV του Σαββάτου 5-12-2015 είναι πλέον διαθέσιμη σε video με εικόνα και ήχο υψηλής ποιότητας για όλους τους επισκέπτες των «Ιπποδρομιών». Ήδη η εκπομπή έχει ενσωματωθεί στο video player των «Ιπποδρομιών» όπως επίσης και στο κανάλι των «Ιπποδρομιών» στο YouTube (κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στο σχετικό αρχείο των τηλεοπτικών εκπομπών «Ιππόδρομος» του HIGH TV που δημιουργήσαμε στο ένα από τα κανάλια που διαθέτουμε στο YouTube) καθώς και στην σελίδα των «Ιπποδρομιών» στο Facebook.

Κάντε κλικ στην εικόνα και παρακολουθήστε την εκπομπή «Ιππόδρομος» του HIGH TV του Σαββάτου 5-12-2015:
Να σημειώσουμε επίσης πως τα videos της εκπομπής «Ιππόδρομος» του HIGH TV μπορείτε να τα παρακολουθήσετε και στην ανάλογη θεματική ενότητα του ιπποδρομιακού forum «Απ΄την αλάνα του Δέλτα στο VIP του Belmont» (κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε στην συγκεκριμένη θεματική ενότητα) ενώ επίσης υπάρχει και η ειδική θεματική κατηγορία στο κανάλι των «Ιπποδρομιών» στο YouTube με τις μεταφορτωμένες εκπομπές «Ιππόδρομος» του HIGH TV (κάντε κλικ εδώ για να μεταβείτε άμεσα στο αρχείο των ιπποδρομιακών εκπομπών των «Ιπποδρομιών»).

«Ιπποδρομίες»

Σημ. «Ιπποδρομιών»: Οι «Ιπποδρομίες» εκφράζουν την συμπάθειά τους και απευθύνουν θερμότατα συλλυπητήρια στον παρουσιαστή της εκπομπής «Ιππόδρομος» του HIGH TV κύριο Περικλή Δημητρίου για την σημαντική απώλεια ενός προσφιλέστατου προσώπου του.
 

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»