Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015

Ιππόδρομος: «Πρόεδρε, ηγήσου σταυροφορίας για την διάσωση των Ελληνικών Ιπποδρομιών»

«Αν οι Ελληνικές Ιπποδρομίες συνεχίσουν το βιολί τους, τότε η ΟΠΑΠ Α.Ε. θα τις αγνοήσει»

Ανοιχτή επιστολή του εκδότη κυρίου Κώστα Τσολακάκη προς τον Πρόεδρο της Φιλίππου Ένωσης με αφορμή την κρισιμότητα των στιγμών για τις Ελληνικές Ιπποδρομίες

Αναδημοσίευση από την ιπποδρομιακή ιστοσελίδα Racinghorse.gr
Κώστας Τσολακάκης
Ένας εκ των τριών σπουδαιότερων ιπποδρομιακών εκδοτών, ο κύριος Κώστας Τσολακάκης, απηύθυνε προ ημερών ανοιχτή επιστολή προς τον Πρόεδρο της Φιλίππου Ένωσης, Γιώργο Βαρδινογιάννη, με την οποία του ζητά να αναλάβει πρωτοβουλίες για τη διάσωση των Ελληνικών Ιπποδρομιών, καθώς όπως χαρακτηριστικά - και απολύτως εύστοχα - αναφέρει ο κύριος Τσολακάκης, «… η σύμβαση που υπέγραψε η ΟΠΑΠ Α.Ε. με το Ελληνικό Δημόσιο περιφρουρεί άριστα τα οικονομικά συμφέροντά της από τυχόν κακή λειτουργία των Ελληνικών Ιπποδρομιών», που σημαίνει με άλλα λόγια πως ο νέος Ιπποδρομιακός Φορέας δεν δεσμεύεται από τίποτα και δεν θα διστάσει ακόμα και να προβεί σε «ακραίες» λύσεις προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντά του…

Ακολουθεί ολόκληρη η ανοιχτή επιστολή του εκδότη κυρίου Κώστα Τσολακάκη προς τον Πρόεδρο της Φιλίππου Ένωσης:


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Φ.Ε.Ε.
ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Στον Ιππόδρομο του Μαρκόπουλου εκείνα που μας ενώνουν, είναι απείρως περισσότερα από εκείνα που μας χωρίζουν.

Παρόλα αυτά τα τελευταία χρόνια επικράτησε ο εγωισμός, με αποτέλεσμα οι Ιπποδρομίες να οδηγηθούν στη σημερινή εξαθλίωση.

Επειδή διαπιστώνουμε πως το κακό συνεχίζεται και επειδή φοβούμεθα πως η σημερινή θλιβερή κατάσταση θα συνεχισθεί και επί των νέων ημερών που επέρχονται.

Επειδή αυτή η κατάσταση ουδέναν εξυπηρετεί θα λέγαμε πως μπορείτε να μεσολαβήσετε προκειμένου από 1/9/15, που αναλαμβάνει η ΟΠΑΠ Α.Ε., να ξεκινήσει μια νέα εποχή.

Προτείνουμε, λοιπόν, να μπείτε μπροστά, ενδεχομένως πλαισιωμένος από τον Θανάση Μαργαρίτη που σας έφερε στον Ιππόδρομο και τον Γιάννη Μυτιληναίο που πίνει νερό στο όνομά σας, προκειμένου να υπάρξει μια Πανιπποδρομιακή Συνένωση!!!

Στη συνέχεια, σεις οι τρεις επιφανείς παράγοντες της Φιλίππου Ένωσης με σύνθημα ''ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω'' να προβείτε στην επιλογή εκείνων που θα πρέπει να προηγηθούν προκειμένου η ΟΠΑΠ Α.Ε. να επιτύχει στην καλή εκμετάλλευση των Ελληνικών Ιπποδρομιών.

Δηλαδή, ακούγοντας όλους, εχθρούς και φίλους, να βγάλετε ένα συμπέρασμα, για το πως θα πρέπει να ξαναξεκινήσουν οι Ιπποδρομίες από 1/9/15, ώστε αυτές να βρουν τον σωστό καλό δρόμο του παρελθόντος.

Η πρότασή μας στηρίζεται στην αρχή πως οι Ελληνικές Ιπποδρομίες πρέπει να ξαναξεκινήσουν χωρίς την σκέψη ότι η ΟΠΑΠ Α.Ε. έχει χρήματα και πρέπει να τα ξοδέψει με επιχορήγηση των Ελληνικών Ιπποδρομιών.

Η σύμβαση που υπέγραψε η ΟΠΑΠ Α.Ε. με το Ελληνικό Δημόσιο περιφρουρεί άριστα τα οικονομικά συμφέροντά της από τυχόν κακή λειτουργία των Ελληνικών Ιπποδρομιών.

Αυτό σημαίνει πως αν οι Ελληνικές Ιπποδρομίες συνεχίσουν το βιολί τους, τότε η ΟΠΑΠ Α.Ε. θα τις αγνοήσει, θα τις κλείσει, συνεχίζοντας την εκμετάλλευση της επιχείρησης που αγόρασε μόνο με τις ξένες Ιπποδρομίες.

Αυτό φυσικά κανέναν μας δεν εξυπηρετεί και πολύ περισσότερο την Φίλιππο Ένωση και τις ίδιες τις Ελληνικές Ιπποδρομίες.

Εμπρός, λοιπόν, Πρόεδρε

Ηγήσου σταυροφορίας για την διάσωση των Ελληνικών Ιπποδρομιών.

Η ΟΠΑΠ Α.Ε. με την παρουσία της, αν δεν την βοηθήσουμε, όσα χρήματα και αν ξοδέψει στο τέλος θα πραγματοποιήσει μια... τρύπα στο νερό!!!

Εμπρός, λοιπόν, Πρόεδρε

Ξεκίνα, προτού επέλθει το αναμενόμενο τέλος των Ελληνικών Ιπποδρομιών και παράλληλα της Φ.Ε.Ε.

Κ. ΤΣΟΛΑΚΑΚΗΣ
Πηγή:www.racinghorse.gr
 

Σημ. «Ιπποδρομιών»: Θερμότατες ευχαριστίες προς τον κύριο Τσολακάκη, ο οποίος πολύ ευγενικά μας παραχώρησε την άδεια να αναδημοσιεύσουμε το συγκεκριμένο κείμενο.

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»