Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Τυχερά παιχνίδια: Τα τελευταία νέα από την εγχώρια αγορά των τυχερών παιχνιδιών



Προαναγγελία μέσω συνέντευξης του Υπουργού Οικονομικών για φορολόγηση στο διαδικτυακό στοίχημα

Μαίνεται αμείωτος ο «πόλεμος» μεταξύ ΟΠΑΠ - Intralot

E-gambling: Φορολόγηση στο online στοίχημα προανήγγειλε ο Γιάνης Βαρουφάκης
Στην εκπομπή «Ενικός» του τηλεοπτικού σταθμού Star εμφανίστηκε την περασμένη Δευτέρα ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, στην οποία μάλιστα δεν δίστασε να απαντήσει στα ερωτήματα των πολιτών.
 
Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν, ο Υπουργός αναφέρθηκε στα διάφορα μέτρα που σχεδιάζει να πάρει η Ελληνική Κυβέρνηση, πάντα σε σχέση με τη διαπραγμάτευση που διεξάγεται με τους εταίρους και τους δανειστές. Ένα εξ αυτών λοιπόν είναι και η φορολόγηση του διαδικτυακού στοιχήματος (μέτρο που δεν αναμένεται να συναντήσει «αντίσταση» από τα τεχνικά κλιμάκια του Brussels Group με τα οποία πραγματοποιείται αυτή την ώρα η διαβούλευση).

Ο Υπουργός Οικονομικών δεν εξειδίκευσε περισσότερο το συγκεκριμένο μέτρο – αν δηλαδή η συγκεκριμένη φορολόγηση αφορά στις εταιρίες, στους παίκτες του online στοιχήματος ή και στους δύο – πάντως είναι κάτι περισσότερο από σίγουρο πως σύντομα (ίσως στις αρχές του φθινοπώρου) πρόκειται να εφαρμοστεί.

Σωκράτης Κόκκαλης: «Βολές» κατά ΟΠΑΠ και ΤΑΙΠΕΔ
Δριμείες κατηγορίες κατά των προηγούμενων Διοικήσεων του ΤΑΙΠΕΔ εξαπέλυσε ο γνωστός επιχειρηματίας κύριος Σωκράτης Κόκκαλης.
 
Ο κύριος Κόκκαλης επανεμφανίστηκε στην «πρώτη γραμμή» της επικαιρότητας με την - προ ημερών - πρότασή του προς το Υπουργείο Οικονομικών για ίδρυση Εθνικής Λοταρίας, της οποίας το Δημόσιο θα έχει το 100% ή θα συνεργαστεί με ιδιώτες. 

Ο κύριος Κόκκαλης παρουσίασε τα βασικά σημεία της πρότασής του κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Γενική Συνέλευση της Intralot, ενώ από την άλλη δεν παρέλειψε να στηλιτεύσει τις ενέργειες του ΤΑΙΠΕΔ και τον τρόπο με τον οποίο ολοκληρώθηκαν κάποιες από τις αποκρατικοποιήσεις, με κυριότερα παραδείγματα την αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ και την εικοσαετή παραχώρηση της άδειας του ιπποδρομιακού στοιχήματος.

Με βάση αυτές τις δηλώσεις, ένας νέος κύκλος έντασης φαίνεται να «φουντώνει» μεταξύ των δύο εταιριών - οι οποίες έχουν μία πολύχρονη συνεργασία - και που αναμένεται να κορυφωθεί στους επόμενους μήνες, δίνοντας καινούργια «επεισόδια» στον «επιχειρηματικό πόλεμο» που έχει «ξεσπάσει».

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»