Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Έκτακτη ανακοίνωση: Προσοχή στην ώρα έναρξης του σημερινού προγράμματος

Μέχρι την ώρα που δημοσιεύεται το κείμενο, υπάρχει λανθασμένη υπόδειξη στην ιστοσελίδα του ΟΔΙΕ ότι η πρώτη Γαλλική κούρσα ξεκινά στις 13:25, αντί του ορθού που είναι στις 14:30

Λάθος (και) στο πρόγραμμα!!!

Ένας φίλιππος και φίλος των «Ιπποδρομιών» (τον οποίον ευχαριστούμε θερμότατα) μας ενημέρωσε για εσφαλμένη αναφορά στην ώρα διεξαγωγής της πρώτης σημερινής Γαλλικής ιπποδρομίας! Πιο συγκεκριμένα, στο αναλυτικό Γαλλικό πρόγραμμα του ΟΔΙΕ για σήμερα, Τρίτη 19-2-2013, αναφέρεται ώρα διεξαγωγής της πρώτης ιπποδρομίας του προγράμματος στις 13:25, ενώ η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για να διεξαχθεί στις 14:30!!!

Επικοινωνήσαμε άμεσα με τον ΟΔΙΕ προκειμένου να ενημερώσουμε για το τραγικό λάθος (άραγε, κανείς δεν μπαίνει ποτέ στον κόπο να ελέγξει;) και τι μας απάντησαν; Ότι… «το λάθος διορθώθηκε»!!!

Αυτό που είχαν διορθώσει οι δύσμοιροι, ήταν μόνο το συνοπτικό πρόγραμμα της ημέρας και όχι το αναλυτικό, αυτό δηλαδή στο οποίο προστρέχουν όσοι φίλιπποι επιθυμούν να δουν περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της ημέρας!

Προσοχή, λοιπόν, το σημερινό πρόγραμμα έχει ώρα έναρξης στις 14:30…
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»