Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

ΟΔΙΕ: Δεν… «παλεύονται» με τίποτα!

Ο υπεύθυνος της ιστοσελίδας του ΟΔΙΕ είχε άγνοια(!) ότι υπάρχει σε αυτήν τεχνικό πρόβλημα, μιάμιση ώρες πριν την έναρξη του αγωνιστικού προγράμματος(!!!)


Επιτέλους, τι ακριβώς κάνουν όλη την ημέρα εκεί στον ΟΔΙΕ; 


Πού να το πει κανείς αυτό;

12 Δεκεμβρίου 2012, ώρα: 12:20 

Επικοινωνούμε με το τηλεφωνικό κέντρο του ΟΔΙΕ και ζητούμε να μιλήσουμε με κάποιον υπεύθυνο για την ιστοσελίδα του Οργανισμού. Η ευγενέστατη τηλεφωνήτρια μας συνδέει αμέσως με τον κύριο Φράγκο. 

Η συνομιλία που ακολουθεί είναι αυθεντική: 

(«Ιπποδρομίες»:) Καλησπέρα κύριε Φράγκο!

(Φράγκος:) Καλησπέρα σας!

(«Ιπποδρομίες»:) Γνωρίζετε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΔΙΕ – όχι στην σελίδα του web tv- ή μήπως πραγματοποιείτε κάποια τεχνική συντήρηση;

(Φράγκος:) Μισό λεπτό να κοιτάξω!!! (Σημ. «Ιπποδρομιών»: Μιάμιση ώρες πριν την έναρξη της Γαλλικής συγκέντρωσης και ενημερώσαμε εμείς τον υπεύθυνο της ιστοσελίδας για την βλάβη που υπήρχε στο site του ΟΔΙΕ!!!)

(Φράγκος:) Εσείς τι ακριβώς βλέπετε;

(«Ιπποδρομίες»:) Στο Γαλλικό αναλυτικό πρόγραμμα, εμφανίζονται τα αναλυτικά ημερήσια προγράμματα μέχρι και τις 24 Νοεμβρίου και οι ημερομηνίες αναφέρονται στα Αγγλικά!

(Φράγκος:) Στο συνοπτικό που κοιτάω εγώ είναι εντάξει(!), υπάρχουν μέχρι και τις 24(!!!) (Σημ. «Ιπποδορμιών»: Ακόμα και εκείνη την ώρα δεν καταλαβαίνει ότι αναφέρει και ο ίδιος το τεχνικό πρόβλημα που του επισημάναμε, αφού το «24» που απάντησε αντιστοιχούσε σε ημερομηνία 24 Νομεβρίου!!!)

Με τα πολλά και αφού επαναλάβαμε αρκετές φορές το τεχνικό πρόβλημα που αντοπίσαμε στην επίσημη ιστοσελίδα του Οργανισμού, η τελική απάντηση που πήραμε ήταν… «όλα τα λεφτά»: 

«Θα ειδοποιήσω τα παιδιά να το φτιάξουν»!!! 

Τελικά, στον ΟΔΙΕ, δεν… «παλεύονται» με τίποτα! 
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»