Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Επιλογές TV: « Let It Ride» (the movie)




Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών»,

Η ταινία που προστίθεται σήμερα στο Video Club των «Ιπποδρομιών» έχει τίτλο: «Let It Ride» και πρόκειται θα λέγαμε για μία ταινία καθαρά φτιαγμένη «για τους παίκτες και τους λάτρεις» του ιπποδρομιακού στοιχήματος!


Λίγα λόγια για το έργο:

Η ταινία «Let It Ride» είναι μία κωμωδία που γυρίστηκε το 1989 σε σενάριο Nancy Dowd και σκηνοθεσία Joe Pytka και βασίζεται στο μυθιστόρημα «Good Vibes» του συγγραφέα Jay Cronley.

Η πλοκή του φιλμ υφαίνεται γύρω από την «επίσκεψη» στον Ιππόδρομο ενός αδιάκριτου ταξιτζή, ο οποίος κερδίζει πολλά χρήματα μετά από μία «πληροφορία» που μαθαίνει. Όμως, από ο, τι φαίνεται στην συνέχεια, δεν μπορεί να σταματήσει να τζογάρει, οπότε, τι από τα δύο θα συμβεί στο τέλος, θα χάσει τα πάντα ή θα «μαζέψει όλο το χρήμα»;

Η συνέχεια επί της οθόνης…

Με τους: Richard Dreyfuss, Teri Garr, Jennifer Tilly, David Johansen, Robbie Coltrane, Allen Garfield.

Σκηνοθεσία: Joe Pytka.


Μερικά πρόσθετα στοιχεία για την ταινία:

Η ταινία «Let It Ride» που γυρίστηκε στο Ιπποδρόμιο Hialeah Park των ΗΠΑ (το οποίο έκλεισε το 2001 και ξανάνοιξε το 2009) πραγματεύεται τις αντιθέσεις στην προσωπικότητα και την «αέναη αισιοδοξία» που διέπει την συμπεριφορά των τζογαδόρων που χάνουν μονίμως. Θα μπορούσε να πει κάποιος πως όλοι όσοι ασχολούμαστε με το στοίχημα και γενικότερα με τον τζόγο, θα ήταν καλό να «μελετήσουμε» τους χαρακτήρες της ιστορίας και να αποκομίσουμε χρήσιμα συμπεράσματα για τα «αδιόρατα όρια» ανάμεσα στην καθαρή διασκέδαση και στην εξάρτηση από τον τζόγο και τα τυχερά παιχνίδια. Για αυτό πιστεύουμε πως οφείλουμε να επισημάνουμε με έμφαση σε αυτό το σημείο – για άλλη μία φορά – πως σε ο, τι αφορά στις Ιπποδρομίες, αυτές είναι πρωτίστως θέαμα και δευτερευόντως στοίχημα.

Οι Ελληνικοί υπότιτλοι για την ταινία: «Let It Ride» δεν ήταν δυνατό να βρεθούν, παρόλα αυτά αν κάποια στιγμή γίνουν διαθέσιμοι, θα ενσωματωθούν άμεσα στην αντίστοιχη υπο-ενότητα και θα υπάρξει οπωσδήποτε σχετική ενημέρωση!

Απαραίτητη διευκρίνιση: Στην σελίδα που παραπέμπει ο σύνδεσμος για να παρακολουθήσετε την ταινία εμφανίζονται δύο video players. Το πρώτο είναι διαφημιστικό banner, στο δεύτερο κατά σειρά video player μπορείτε να απολαύσετε το έργο!


Καλή διασκέδαση σε όλους!


Κάντε κλικ στην φωτογραφία για να παρακολουθήσετε την ταινία :

«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»