Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Ιππόδρομος: Επιστολή της Ένωσης Προπονητών Δρομώνων Ίππων προς τον ΟΔΙΕ με θέμα την αναδιαμόρφωση του Ελληνικού προγράμματος

Προτείνουν την τοποθέτηση των αλλοδαπών ιπποδρομιών (όταν υπάρχουν στο πρόγραμμα) στην αρχή ή στο τέλος της Ελληνικής συγκέντρωσης – Αποφάσισαν αποχή στην περίπτωση που δεν εισακουστούν!


Βαδίζουμε προς νέα «κρίση» στο Μαρκόπουλο;


«Πρόταση – τελεσίγραφο» από την ΕΠΔΙ

Η Ένωση Προπονητών Δρομώνων Ίππων (ΕΠΔΙ) απέστειλε την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου επιστολή προς τον ΟΔΙΕ με την οποία ζητά την αναδιαμόρφωση και τον «εξορθολογισμό» του Ελληνικού προγράμματος, προτείνοντας την τοποθέτηση των αλλοδαπών ιπποδρομιών - κάθε φορά που αυτές εντάσσονται στην Ελληνική συγκέντρωση - είτε στην αρχή ή στο τέλος του προγράμματος (Σημ. «Ιπποδρομιών»: γεγονός που βρίσκει σύμφωνη την συντριπτική πλειοψηφία των φιλίππων, ιδιαίτερα όσων ασχολούνται με τα παιχνίδια τύπου ΣΚΟΡ και τα προτιμούν «αμιγώς Ελληνικά»).


Διαβάστε την επιστολή της ΕΠΔΙ προς τον ΟΔΙΕ:
                                                                                                                              29 Νοεμβρίου 2012
ΠΡΟΣ: Διευθύνοντα Σύμβουλο ΟΔΙΕ


Κοινοποίηση:1)Γεν. Διευθυντή


                    2)Διευθυντή Εμπορικής Διεύθυνσης

ΘΕΜΑ: Εισαγωγή Αλλοδαπών Ιπποδρομιών στο Ελληνικό πρόγραμμα


Αξιολογώντας το στοίχημα που πραγματοποιείται στις Ελληνικές Ιπποδρομίες σε σχέση με τις Αλλοδαπές και μάλιστα εξακολουθητικά θεωρούμε ότι πρέπει πλέον να πραγματοποιείται το πρόγραμμα των Ελληνικών Ιπποδρομιών αμιγώς και να προστίθενται οι όποιες Αλλοδαπές Ιπποδρομίες κρίνει ο ΟΔΙΕ στην αρχή ή στο τέλος του προγράμματος.


Επίσης η χθεσινή Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησε η ΕΠΔΙ αποφάσισε ομοφώνως την απόχη των προπονητών σε περίπτωση που δεν εφαρμοστεί το παραπάνω.
                                                                                              ΕΠΔΙ
                                                                                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ




Κάντε κλικ στο εικονίδιο για να δείτε την πρωτότυπη επιστολή:



Η δική μας άποψη επί του θέματος είναι πως οι προπονητές – για άλλη μία φορά το τελευταίο διάστημα – κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση και πως η συγκεκριμένη πρόταση που κατέθεσαν θα έχει σημαντικά οφέλη που θα αντανακλώνται στον τζίρο του ιπποδρομιακού στοιχήματος. Η μοναδική «ένσταση» που προβάλλουμε έγκειται στο γεγονός πως επέλεξαν να προσδώσουν «τόνο τελεσιγράφου» στο αίτημά τους, κάτι που μπορεί να οξύνει – ίσως και αδικαιολόγητα – τα πνεύματα στο Μαρκόπουλο και να πυροδοτήσει νέες εντάσεις χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Εκτιμούμε δηλαδή πως ο ΟΔΙΕ πρέπει να εφαρμόσει άμεσα την ιδέα της ΕΠΔΙ,και από την άλλη πάλι δεν χρειάζονται αποφάσεις για αποχή από τους Προπονητές σε τόσο χαλεπούς καιρούς για το άθλημα.

Ευχόμαστε οι εξελίξεις γύρω από το θέμα να είναι θετικές και να μην επαναληφθεί για άλλη μία χρονιά η «κατάρα», που θέλει τις Ελληνικές Ιπποδρομίες να «τραυματίζονται» στην περίοδο των εορτών…
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»