Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Ιπποδρομιακά θέματα: Προσθήκη καινούργιας ύλης


Ενσωματώνονται (με προσωρινή επεξεργασία) οι πρόσφατες τροποποιήσεις των Γενικών Διατάξεων του Ελληνικού Ιπποδρόμου για το 2012


Προσεχώς θα αντικατασταθούν από τα επίσημα αρχεία της Φιλίππου Ένωσης, όποτε αυτά δημοσιευτούν

Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών»,

Την περασμένη εβδομάδα εγκαινιάσαμε την νέα υπο-ενότητα «Κανονισμοί - Διατάξεις» της ενότητας «Ιπποδρομιακά θέματα» και ενσωματώσαμε απευθείας σε αυτήν τον Κώδικα Ιπποδρομιών καθώς και τις Γενικές Διατάξεις που διέπουν σήμερα τον Ελληνικό Ιππόδρομο, με αντικειμενικό στόχο την όσο το δυνατό πληρέστερη ενημέρωση των φιλίππων.

Πριν από λίγες ημέρες, η Φίλιππος Ένωση της Ελλάδος προέβη σε σειρά αλλαγών και τροποποιήσεων αρκετών σημείων στα άρθρα των Γενικών Διατάξεων, οι οποίες δημοσιοποιήθηκαν μεν μέσω σχετικής ανακοίνωσης, προς το παρόν πάντως δεν έχουν αναρτηθεί με την μορφή αρχείου στο site της. Κάποιες από τις αλλαγές αυτές ήταν άμεσης εφαρμογής και συνεπώς εκτιμούμε πως πρέπει να «καλυφθεί το κενό» άμεσα, έστω και προσωρινά. Για τον λόγο αυτό, προστίθενται στην θεματική υπο-ενότητα «Κανονισμοί - Διατάξεις» οι τελευταίες τροποποιήσεις των Γενικών Διατάξεων (τις οποίες επεξεργαστήκαμε προσωρινά, μέχρις ότου να δημοσιευτούν επίσημα από την ΦΕΕ) ενώ μόλις αναρτηθεί το επίσημο αρχείο της Φιλίππου Ένωσης, τότε η προσωρινή μας προσθήκη θα αντικατασταθεί με το πρωτότυπο κείμενο.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και την νέα ύλη μπορείτε να βρείτε στην υπο-ενότητα: «Κανονισμοί - Διατάξεις» της θεματικής ενότητας «Ιπποδρομιακά θέματα».
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»