Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Χρόνια Πολλά «Ιπποδρομίες»!




Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών»,

Σήμερα που οι «Ιπποδρομίες» συμπληρώνουν δύο χρόνια «ζωής» στο Διαδίκτυο, δεν θα μπορούσαμε να μην σας πούμε ένα πολύ μεγάλο «ευχαριστώ» για όλη την αγάπη, την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει, από το ξεκίνημα αυτής της «περιπέτειας» μέχρι και σήμερα!

Υπάρχει κάποιος καλύτερος τρόπος με τον οποίο θα μπορούσαμε να σας πούμε αυτό το «ευχαριστώ» από ένα «κέρασμα»; Δημιουργήσαμε λοιπόν για όλους εσάς, τους φίλους των «Ιπποδρομιών», ένα video με αποσπάσματα από διάφορες πολύ ωραίες «στιγμές» της ιπποδρομιακής καθημερινότητας στον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου, «ντυμένα» με μουσική επένδυση. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την πολύ καλή φίλη των «Ιπποδρομιών», την - γνωστή σε όλους τους φίλιππους – αμαζόνα Καντιώ Βουτσίνου που πολύ απλόχερα μας παραχώρησε ωραία αποσπάσματα από την προσωπική της συλλογή, τα οποία θα έχετε στην συνέχεια την δυνατότητα να παρακολουθήσετε στο video που ακολουθεί!

Ευχόμαστε σε όλους εσάς – και στον καθένα προσωπικά - τους φίλους μας, τους φίλους των «Ιπποδρομιών», υγεία, δύναμη και ευτυχία σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο! Αυτό που εμείς δεν πρέπει να ξεχνούμε ποτέ και που εσείς θα πρέπει να θυμάστε πάντα, είναι πως οι «Ιπποδρομίες» δεν είναι απλώς μία «άψυχη ιστοσελίδα», οι «Ιπποδρομίες» ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, οι φίλοι και αναγνώστες της!


Χρόνια Πολλά «Ιπποδρομίες»!


Απολαύστε το επετειακό video – αφιέρωμα των «Ιπποδρομιών»:

Δύο χρόνια «Ιπποδρομίες»!
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»