Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Επιλογές TV: Secretariat (the movie)


Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών», 

Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε την τρίτη κατά σειρά ταινία που προστέθηκε στο Video Club των «Ιπποδρομιών» και έχει τον τίτλο: «Secretariat», ή αλλιώς, «Το μεγάλο φαβορί», όπως μετονομάστηκε για να προβληθεί στους δικούς μας κινηματογράφους. 

Η ταινία «Secretariat» γυρίστηκε το 2010, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και η παραγωγή της ταινίας έγινε από την Walt Disney Productions. 


Λίγα λόγια για το έργο: 

Η υπόθεση της ταινίας  «Secretariat» αναφέρεται στη ζωή και τα κατορθώματα του σπουδαίου ίππου Secretariat, νικητή του περίφημου Triple Crown στις ΗΠΑ το 1973, ο οποίος «άφησε εποχή» με τις επιδόσεις και το εύρος της επικράτησής του –  τα ρεκόρ χρόνου που σημείωσε ο Secretariat στο Triple Crown παραμένουν μέχρι και σήμερα ακατάρριπτα! – και η αγωνιστική του πορεία συνεχίζει ακόμα να «εμπνέει» όλους απανταχού τους λάτρεις των Ιπποδρομιών.  

Με τους: Diane Lane, John Malkovich, Margo Martindale, Amanda Michalka, Graham McTavish, Kevin Connolly.

Σκηνοθεσία: Randall Wallace.

Οι «Ιπποδρομίες» είχαν κάνει σχετικό αφιέρωμα με εκτενή παρουσίαση για το συγκεκριμένο φιλμ την εποχή που επρόκειτο να εμφανιστεί στις Ελληνικές αίθουσες, ενώ την ίδια στιγμή είχε αποσταλεί προς τον ΟΔΙΕ επιστολή με την οποία ζητούσαμε να εκμεταλλευτεί την προβολή της συγκεκριμένης ταινίας προς όφελος των Ελληνικών Ιπποδρομιών με σειρά προωθητικών ενεργειών, κάτι που δυστυχώς δεν έγινε ποτέ… 

Έτσι λοιπόν, για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε επίσης να διαβάσετε (κάντε κλικ στον αντίστοιχο τίτλο): 







Καλή διασκέδαση σε όλους!


Κάντε κλικ στην φωτογραφία για να παρακολουθήσετε την ταινία :
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»