Ιπποδρομιακές ειδήσεις σε τίτλους:

«Ιπποδρομίες», ο Ελληνικός ιστοχώρος των ιπποδρομιών, http://ippodromiaka-nea.blogspot.gr/ - email επικοινωνίας: ippodromies@yahoo.gr

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Προτάσεις για στοίχημα: Ελληνικές Ιπποδρομίες της Παρασκευής 12-10-2012



Αγαπητοί φίλοι των «Ιπποδρομιών», 
Με έντεκα αμιγώς Ελληνικές διαδρομές πραγματοποιείται η συγκέντρωση του Ελληνικού προγράμματος της Παρασκευής 12 Οκτωβρίου 2012, κύριο στοιχείο της οποίας αποτελεί η διεξαγωγή του Κυπέλλου Θέμιδος, με την συμμετοχή μόλις πέντε φοράδων – δυστυχώς – στην απόσταση των 1800 μέτρων. Στα αξιοσημείωτα της ημέρας περιλαμβάνεται επίσης η εμφάνιση του εκπληκτικού ΓΚΡΗΚ ΤΣΑΝΣ ο οποίος φιλοδοξεί βάσιμα να μπορέσει να συνεχίσει το σερί των επιτυχημένων εμφανίσεών του και να προσθέσει άλλη μία νίκη στο ενεργητικό του.
Αρκετά καλό το σημερινό Ελληνικό πρόγραμμα από πλευράς σύνθεσης σε ο, τι αφορά στο παικτικό σκέλος, σε τρεις από τις έντεκα σημερινές ιπποδρομίες δε θα διεξαχθεί το παιχνίδι του τετραπλού και στην μία από αυτές τα παιχνίδια trio, tricast, ο καιρός δε δείχνει προς το παρόν ικανός να «μπερδέψει» τα πράγματα, ενώ το τζακποτ των 373,51 € στο ΣΚΟΡ9 είναι η μοναδική μεταφορά χρημάτων από την προηγούμενη Ελληνική συγκέντρωση. 

Ας πούμε τώρα λίγα λόγια για την πρόταση των «Ιπποδρομιών»: 
Σήμερα θα ασχοληθούμε με την ιπποδρομία του Επάθλου Δοϊράνης (5 ετών & άνω, Κλάση Ε’ ΙΕΕ - απόσταση: 1200 μέτρα) που αποτελεί την ένατη κούρσα του σημερινού προγράμματος.
α/α
Ίππος
Κιλά
Αναβάτης
Προπονητής
Σταρτ
1
ΓΚΟΒΕΡΝ
60
Κεράτσας
Ηλ. Σιατούνης
3
2
ΟΛΝΤ ΑΝΤΑΤΖ
60
Εντιόν
Π. Θεολόγου
5
3
ΟΞΙΝΟΣ
59
Μ. Κουμπαράκος
Χρ. Σταύρου
7
4
ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ
57
Ξυνός
Αλ. Γιατράς
1
5
ΛΟΝΓΚΣΓΟΥΟΡΝΤ
56
Μάριος
Στ. Σίντλερ
6
6
ΞΕΡΞΗΣ
56
Καποδίστριας
Χρ. Λύμπουρας
2
7
ΡΙΟΣΕΤ
55,5
Μανώλης
Π. Θεολόγου
4


Η προτίμησή μας θα στραφεί προς τον ΛΟΝΓΚΣΓΟΥΟΡΝΤ ο οποίος προέρχεται από νικηφόρο εμφάνιση που επιτεύχθηκε με πολύ εύκολο τρόπο. Διαγωνίζεται μεν σήμερα σε ανώτερη κλάση, παρόλα αυτά έδειξε πως ακόμα «έχει νίκες μέσα του». Αναμένεται να βρεθεί στις πρώτες θέσεις με άνεση – αν θα πάρει το κεφάλι θα εξαρτηθεί και από την συμπεριφορά του ΓΚΟΒΕΡΝ -, η σύνθεση της διαδρομής φαίνεται να τον ευνοεί, εξασφάλισε δυναμική ίππευση και επομένως είναι λογικό να του δώσουμε την πρώτη τύχη για νίκη. Από κει και πέρα, νομίζουμε πως δύο είναι εκείνοι που μπορούν υπό προϋποθέσεις να τον απειλήσουν σοβαρά: πρόκειται για τους ίππους ΚΛΕΟΜΕΝΗ και ΟΛΝΤ ΑΝΤΑΤΖ. Ο πρώτος (ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ) διατηρείται σταθερά σε πολύ καλή φόρμα το τελευταίο διάστημα, μπορεί να ευνοηθεί από την εξέλιξη της διαδρομής κα επιπλέον «έχει στα πόδια του» ανταγωνιστικές – αναλογικά με τα βάρη που φέρει την σημερινή αναμέτρηση – επιδόσεις για το σύνολο των αντιπάλων του, ενώ ο δεύτερος (ΟΛΝΤ ΑΝΤΑΤΖ) μας άρεσε ιδιαίτερα στην τελευταία συμμετοχή του, ενδέχεται μάλιστα να επανέλθει ίσως και με ακόμα μεγαλύτερες δυνάμεις – μετά από το ολιγοήμερο ρεπό του – και εκτιμούμε πως είναι σε θέση να παίξει και αυτός πρωταγωνιστικό ρόλο στην κούρσα. Από τους υπόλοιπους, ξεχωρίζουμε κάπως ελαφρά τον ΓΚΟΒΕΡΝ, στην περίπτωση που αναλάβει εύκολα την πρωτοπορία – παρότι θα πρέπει να σημειώσουμε πως μας προβληματίζει το τρίμηνο περίπου ρεπό του –, ενώ τέλος, για την έκπληξη στα πολύπλοκα παιχνίδια, προτείνουμε τον ΡΙΟΣΕΤ.

H πρόταση των «Ιπποδρομιών» για τις Ελληνικές Ιπποδρομίες της Παρασκευής 12 Οκτωβρίου 2012 είναι:

Ιπποδρομία 9η (Ελληνικό πρόγραμμα):

9ο γκανιάν: Νο 5 (ΛΟΝΓΚΣΓΟΥΟΡΝΤ)
9οδίδυμο: 4χ5 (βασικός συνδυασμός) 2χ5 (κάλυψη)
9ο φορκάστ: 5χ4 (βασικός συνδυασμός) 5χ2 (κάλυψη)
9ο tricast: 5/2-4/1-2-4
9ο τετραπλό: 5/2-4-/1-2-4/1-2-4-7

Καλή επιτυχία σε όλους!
«Ιπποδρομίες»

Ιπποδρομίες Α.Ε. - επίσημη ιστοσελίδα

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Ο καιρός ΤΩΡΑ (Μαρκόπουλο)

Οι «Ιπποδρομίες» στο YouTube

ImagesTime.com - Free Images Hosting

Οι «Ιπποδρομίες» στο Facebook

Αρχείο δημοσιευμάτων «Ιπποδρομιών»